Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gxqhfsdwdtywfd

jak mnie to denerwuje...!!Grrr..........!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gxqhfsdwdtywfd

jak maz musi gdzies jechac do kogos, po cos, cos zalatwic, wziasc..no w jakiejs sprawie. Ale tylko w jednym celu i mowi mi ze zaraz wraca, zalatwi co ma zalatwic i wraca. I zawsze jest inaczej...wczoraj np pojechal do kuzyna po jakis kabel USB i 3 razy sie pytalam czy wroci szybko a on ze ta, zabiera kabel i wraca, ewentualnie posiedzi chwilke ale nawet nie na kawe. Od nas ma tramwajem jakies pol godziny drogi lacznie z czekaniem na przystanku a wrocil po ponad 3 godzinach. I ja mu przypominam co mowil a on ze sie czepiam, ze tak jakos zebym juz przestala...dzis pojechal do swojej mamy tez po cos po pracy, wczoraj go prosze zeby wrocil szybko, a on na to ze tak, ze zabiera co ma zabrac i wraca ze nie bedzie tam siedzial, a ja na to czy tak tylko mowi i zeby nie bylo tak jak z kuzynem, a on ze nie nie bedzie. Ze wraca szybko. No i skonczyl robote o 15:30 i po drodsze ma do mamy, do tej pory go niema, pisal ze pojechal po chomika dla swojej siostry ktora z nia mieszka. No zalllll......... jak mnie to wkurza. Zarzeka sie ze tylko po cos a wraca wieczorem. Ja z dziecmi siedze a on se wolne robi i wraca jak juz spia i w dupie ma!To po co tak mowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!echhhhhhhhhhhhhh

Gość irqa.
Ale z ciebie histeryczka.Masakra.Nie dziwie sie ze maz ma dosc i szuka pretekstu zeby sie z domu wyrwac.Pozatym zle sie dobraliscie.Trzeba bylo se dzieci nie robic jak maz nie czul potrzeby zajmowania sie dziecmi i ojcostwa.Daj mu odetchnac,a nie tylko praca-dom-histeryczka i tak w kolko.Stalo sie cos ze posiedzial u kogos 3 godz? O matko,idz sie pochlastaj i nie zawracaj glowy

Gość fdsfsfdsfs
na smyczy go trzymaj! hahaha