Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdggdgddg

nazwal drugi raz szmata

Polecane posty

Gość ffdggdgddg

facet z ktorym jestes 10 lat odemniue starszy nazwal mnie szmataraz po 3 miesiacach nazwal drugi raz kiedy w klotni trzasnelam mu drzwiami od lazienki podniosl na mnie reke i nazwal szmata... powiedzialam zeby prosze bardzo mnie uderzyl..powiedzial ze nie zrobily tego nigdy...

Gość ratata
nie uderzy...do czasu. skoro juz teraz jestes szmata to zawsze tak cie bedzie nazywal

Gość ffdggdgddg
:(

Gość no i sru :D
mi facet powiedzial,ze nigdy nie moglby mnie nazwac szmata dziwka... pare miesiecy bylo dogadywanie jak do jakies szmaty .. ale samo slowo nie padlo.. minal kolejny miesiac nazwal szmata.. kolejne pare miesiecy dziwka..ciekawe co bedzie dalej

Gość ffdggdgddg
dalej jest twoim facetem

Gość aniaanianaianaianaia
dziewczyno uciekaj gdzie pieprz rośnie od takiego faceta dobrze ci radze u mnie się zaczeło od słowa spierdal..aj.. w kłotni przeprosiny był pózniej szmato tez przeprosił pozniej dziw..ko a tearz sobie pozwala i tak cały czas a jak pierwszy raz mnie tak nazwal przyżekał ze juz tak nie bendzie a ajest i to nagminnie do tego jest zucanie wemnie co ma pod reka i niszczenie rzeczy dobrze ci radze uciekaj od niego!!!

Gość fdgdfsgdfg
widac jestes

Facet który nie szanuje swojej kobiety nie ma godności! Taki ktoś nie jest godzien żadnej kobiety!

Gość Felicjanka
gratuluję wyboru skończonego chama na swojego partnera ! Miałaś łuski na oczach czy myśłałaś cipką ?

jezeli maja takie slownictwo to dlaczego jeszcze z nimi jestescie??

Gość emjola
mnie tez nazwal, 2 razy. pijany w sztok... zastanawiam sie do czego to zmierza...

W nerwach czasem się wyrwie powiedzieć coś, czego normalnie by się nie powiedziało, weź to pod uwagę.

Gość Pewien Jacek
bitch

Gość ffdggdgddg
jak to mowil nie byl pijany...............

Gość jxckwjx
Jak długo jesteście ze sobą? Chcesz z nim zerwać?

Gość pewna 36
johny.walker W nerwach czasem się wyrwie powiedzieć coś, czego normalnie by się nie powiedziało, weź to pod uwagę. człowiekowi dojrzałemu emocjonalnie nigdy coś takiego nie ma prawa sie wyrwac to jak zasada że nigdy nie zdradzisz :classic_cool:

Gość takie sobie tam
dilay, "Facet który nie szanuje swojej kobiety nie ma godności!" - ależ MĄDROŚĆ!!!! A co powiesz o facetce, którą ktoś nazywa szmatą, podnosi na nią ręka (nawet jeżeli nie przyłoży!) a ona ciągle o nim mówi MÓJ FACET!!

Gość ale i tak go nie zostawisz
bo jest taki męski i taki macho och ach i w ogóle, a koleżanki mdleją na jego widok :-o szmata :-o

Gość odp......
czy powiedział to po trzeźwemu czy po alkoholu? niektórym po alkoholu odbija i mówią albo nawet robią rzeczy których potem żałują i których na trzeźwo nigdy by nie zrobili. Wtedy jesli przestanie pic jest szzansa na ratowanie związku (jesli ma inne dobre cechy o które trudno). W przeciwnym razie to jest niewybaczalne

Gość odp......
aha juz doczytaam. no to niewesoło. coprawda ja tez w nerwach mówie okropne rzeczy np. że chcę go zabic albo że go nienawidzę, ale wiadomo facet powinien miec wiekszy szacunek do kobiety niz odwrotnie

Gość to wyraz braku szacunku
kłótnia kłótnią ale nic nie upowaznia faceta do wyzywania,obrazania i poniżania, to poczatek, a bedzie jeszcze gorzej, jesli wyczuje że jest bezkarny będzie to normą, no...nie uderzyl ale niewiele brakuje by stracil kontrolę, facet który kocha swoja kobietę nigdy,ale to nigdy jej nie ponizy, odejdzie,zostawi ale nie wyzwie i nie uderzy

do trzech razy sztuka:) tak, że wszystko przed tobą

Gość takie sobie tam
ike, "do trzech razy sztuka" RAZ, DWA, DWA I POŁOWA, liczę od nowa.....

Gość takie sobie tam
odp......, "niektórym po alkoholu odbija i mówią albo nawet robią rzeczy których potem żałują i których na trzeźwo nigdy by nie zrobili" - GÓWNO PRAWDA!!! Niektórzy tak dobrze się kontrolują, że dopiero po alkoholu mówią to co naprawdę czują! I jeżeli czegoś żałują to nie tego, że powiedzieli nieprawdę, a tego, że się wysypali.

Gość takie sobie tam
odp......, "wiadomo facet powinien miec wiekszy szacunek do kobiety niz odwrotnie" - skąd ta wiedza???? Zaiste NIESPOTYKANA MĄDROŚĆ!!!!!

Gość takie sobie tam
ale i tak go nie zostawisz, "bo jest taki męski i taki macho och ach i w ogóle, a koleżanki mdleją na jego widok". A jak SZALENIE kocha? Przecież inaczej by nie przylał!!!!!

Gość takie sobie tam
mizantropka, "zwiazek bez wzajemnego szacunku jest chory" - co wcale nie znaczy, że nie jest SZCZĘŚLIWY. Ileż SZCZĘSCIA dają sobie SADYSTA z MASOCHISTKĄ!!!!!

Gość jenifer lopez
widze ze to nerwowy furiat.na początku związku robi takie numery to az strach pomysleć co bedzie po 5 latach związku.dziewczyno daruj sobie go i poszukaj kogoś w swoim wieku http://odlotek.pl/zaproszenie/31074