Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajabongo hej 1234

jestem zimna, zostawi mnie

Polecane posty

Gość bajabongo hej 1234

Witam. Mam 21 lat i jestem dziewicą. Podejrzewam u siebie pochwice, w kazdym razie próbowałam z poprzednimi partnerami seksu i jakos nie wychodziło. Ale to nieistotne. Otoż poznałam chłopaka, jestesmy razem, krótko, bo niecały miesiąc. On ma 28 lat no, nie oszukujmy sie, jak kazdy facet ma swoje potrzeby. Jka próbuje mnie dotykać, odtracam go. Mam małe piersi, wstydze się tego. Nosze stanik z gabkami to tak tego nie widać. Wiadomo, nosze bluzki z dekoltem i on mówi, ze wszystko jest ok i ze jemu sie i tak podobaja. próbuje mnie zachęcic do seksu ale no kurde, jestesmy bardzo krótko ze soba. Zostawi mnie, prawda? Jak nic mnie zostawi...

Gość bajabongo hej 1234
co o tym myslicie?

Gość dgsdgsds
zostawi facet potrzebuje sexu, jak koń owsa, spróbuj wizyty u specjalisty, masz problem, ale do rozwiązania tylko trzeba coś z tym zrobić a nie czekać na gwiazdkę z nieba

ja powiem tak - do niedawna myślałam, że wszystko już w życiu widziałam, ale spotkałam faceta zaraz po 30-stce, który wyglada na to , że się we mnie zakochał i dobry miesiąc się do mnie zbliżał, żeby tylko mnie na kawę zaprosić :) jestem w szoku, że istenieją jeszcze tacy delikatni faceci z klasą, co nie tylko seks im w głowie , a facet naprawdę i uroda i inteligencja pierwsza klasa :) wyciągnij wnioski sama....

Gość bajabongo hej 1234
Ale ja nie chce, aby mnie zostawił. Nie moge odwlekac tego w nieskończoność. Ma swoje potrzeby...

Gość Jerzy z bazin
trzymaj go jak najdluzej na dystans a zobaczysz jak bardzo cie zapragnie! Jak mu dasz po miesiacu bedziesz latwa zdzira uwieru mi!

Gość gość
Miesiąc to zdecydowanie za mało skoro to Twój 1 raz, poczekaj jeszcze kilka mieś. jeśli wytrzyma i go pokochasz to będzie Ciebie wart :) bez miłości nawet najlepszy seks nie jest taki sam :)

Gość bajabongo hej 1234
chyba oddam mu sie analnie, jak będzie mnie walił w kakało to i braku cycków nie zauważy :O

Gość ne przsadzajcie
juz z tymi tekstami że facet ma swoje potrzeby, znam wiele facetów którzy są samotni, niektórzy nawet po 2 3 lata, nie sypiaja z nikim jakoś dają sobie radę. A jak będziesz w ciąży np kiedyś i nie będzzxiesz miała ochoty na seks i co będziesz mu dawała bo on ma tylko ochotę?? Nie, więc szukaj faceta który nie mysli tylko o seksie. A jeśli podjerzewasz u siebie tą chorobę to idź do lekarza.

Gość bajabongo hej 1234
20:15 to podszyw. Lepiej Ci, jak tak napisałeś? tak zrobie, ale jak mnie zostawi to tu wrócę, znajdę Was i do dupy nakopię za te złote rady;p

heja!!!tez cierpialam na pochwicę-idz do lekarza,zasięgnij porady.Mi pomogła rozkurczowo działająca no-spa (dwie tabletki na godz przed) i persen forte(zaczęłam brać na ok. tygodnia przed stosunkiem 3 razy dziennie).pomogło mi.Dzis juz moge to robic 10 razy dziennie ,uwielbiam to!!!!