Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze byc?

spudnica za 2zł?

Polecane posty

Gość moze byc?

w carrefourze rzucili takie spódniczki przed kolano z niby satyny, wybralam sobie taka brazowo- kremowa i uważam że jest fajna. Problem w tym, że kosztowała 2,50:) moja kumpela gdy mnie zobaczyla, to mnie wysmiała i powiedziala ze chyba nie zamierzam wyjsc w czyms co tyle kosztowalo ;/ powiedziala ze kazdy pozna, ze to z tej wyprzedaży i takie tam... co sądzicie? dodam jeszcze, ze to gustowna, dopasowana spudnica, wygląda jak z satyny i ładnie podkresla sylwetke, jednym slowem podoba mi sie :)

Gość spudnica
spódnica

Gość A malutka modliszka
zrób jej fotke i wklej na kafe to ci powiemy( czy wygąda jak szmata czy,jest fajna)??:)

Gość moze byc?
ale mi korfa wypowiedz, wiem, że spódnica, pózniej juz napisałam poprawnie, pomylic sie nie mozna ;)

Gość piękna pani M
zrób zdjęcie to ci powiem, czy rzeczywiście wygląda wieśniacko.

Gość Wolvfram
ale masz problem, a ser żółty SOKÓŁ dziennie 1000 osób kupuje w hipermarkecie a szynkę babunii kolejne 1000 osób, ale jeżeli uważasz, że jutro na ulicy spotkasz 1000 kobiet w takich samych spódnicach do zastosuj dodatki, wymyśl coś po kobiecemu, może jakiś pasek z fajną klamrą albo łańcuszek srebrny i głowa do góry :) a nie jesteś przerażona, że wiele kobiet jeździ samochodem CORSA albo PEUGOT 206 ?

Koleżanka powiedziała Ci, że od razu widać, że to szmata przed tym jak podałaś jej cenę czy już po? To kluczowa kwestia, która wiele wyjaśni :D

Gość moze byc?
razem byłysmy w tym markecie i ją kupiłam :) wiec widziala, stwierdzila ze wyglada ok ale ze myslala, ze tak ją kupuję po domku do noszenia :)