Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martusia00000

Przecież to tylko flirt..

Polecane posty

Gość Martusia00000

''Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada. '' Zgadzacie się z tym? ;p

Gość znasz te piosenke
tak ale sa granice 🖐️

Gość fdsfsfdsfs
jak się kogoś kocha, to się nie flirtuje z innymi bo nie odczuwa się takiej potrzeby.

Gość wwwgggwww
Moja dziewczyna mówi, że mnie kocha, a flirtuje z innymi, aby podnieść swoją samoocenę, tak twierdzi.

Moja dziewczyna mówi, że mnie kocha, a flirtuje z innymi, aby podnieść swoją samoocenę, tak twierdzi." a nie mówiła czasami że ma chłopaka pelikana? ;)

wlasnie tak to jest. popimo ze mialem dziewczyne to i tak lubilem sobie lekko poflirtowac z innymi nawet dziweczynami kolegów. tak dla zabawy i checy zeby miec ciagle wprawe :D

Gość do foczkaaaa
ale dziewczyne swoja kochales??? i nie odczuwales czegos takiego jak nieuczciowsci w stosunku do niej???

Gość gw
Regres, co to znaczy "chłopak pelikan" ?

Gość gw
To głupie i nietrafne, gggwww i ja jesteśmy 50+ On kocha najpiękniej na świecie, pieści jak nikt i prowadzi do nieba /to obezwładnienie i nasycenie "po" , szkoda tylko że nie był moim pierwszym/. Patrzy z zachwytem, prosi, żeby nie nosić stanika bo po co, dba również o prozaiczne, codzienne sprawy jak śniadania czy zepsuty kran. Samotne, niekochane, nie martwcie się bo nigdy nie wiadomo co nas może spotkać. Nie warto zawracać sobie głowę pierwszym lepszym, żeby tylko kogoś mieć.Ja zresztą tak nie robiłam