Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziulka90

Idealny Facet.. ?

Polecane posty

Gość dziulka90

Hej, może Wy mi coś poradzcie. Bo każdy z moich przyjaciół odpowiada mi jednogłośnie. Mam 20 lat pół roku temu poznałam super chłopaka przez internet. Nasza znajomość rozwijała się 3 miesiąca zanim koleżanka namówiła mnei za spotkanie z nim. Rozawiało nam się cudownie mogliśmy gadac cąłymi dniami tematy nigdy nam się nie kończyły. Spotkałam się z nim bo czułam z nim więź emocjonalną. On Po przejściach ja dopiero co uwolniłam się z chorego związku . Gdy go zobaczyłam cały mój idealny portret niego znikną.. Mimo że jestem z nim już pół roku i pod względem uczuciowym i każdym innym jest cudownie. Rozumie mnie, wspiera mnie, daje mi poczucie stabilizacji, troszczy się .Jest moim przyjacielem i kochankiem,daje wszystko to o czym marzyłam. Problem polega na tym że nie podoba mi się Fizycznie.. i to zabija wszystko.. Kazdy mi mówi ze jest za brzydki na mnie że stać mnie na ładniejszego,a ja sama mam to przeświadczenie od początku. Jednak nie potrafie się z nim rozstać. Drugą sprawa jest to że jestem nadwyraz dojrzała.. kazdy mój znajomy bawi się korzysta z tego że jest młody a ja nie.. Nie umie się tak wyluzować. On to rozumie i szanuje. Sama nie wiem co zrobić.. wiem że 'ładna gęba żreć nie daje' ale w łóżku po prostu musze zamykać oczy i myśleć o kimś innym. Jest baardzo przeciętny.. i co teraz z Tym zrobic? pod każdym względem oprócz urody jest dla mnie idealny. Kocha mnie i wiem ze daje mu szczęście.. co dodatkowo mnie dołuje.. :( Posłuchać przyjaciół i rozstać się z nim ?:( sama już nie wiem..

Nie rozstawaj się z nim do póki nie znajdziesz sobie przystojniejszego. Jak już będziesz miała pewność, że ktoś inny lepszy będzie cię chciał to obecnego partnera po prostu wyrzucisz jak zbędną rzecz. Pamiętaj jeszcze żeby zawsze słuchać przyjaciół i znajomych, ich opinia jest najważniejsza.

nie prawda!!!!! liczy sie to, co ty myślisz, nie co inni. życie jest za krótkie, żeby myśleć o głupich gadkach znajomych, którzy zawsze wiedzą co powiedzieć o innym... to żałosne. poprzez piękno duszy pięknieje ciało. jeśli nie jest spasłym grubasem, który puzscza bąki w trakcie stosunku to nie jest źle. postaraj sie patrzeć na niego włąśnie z tej innej strony i nie pzrez pryzmat innych. przecież to twoje życie!! powinnaś to przemyśleć.

chcesz sie z nim rozstac bo nie jest atrakcyjny fizycznie?? bo kolezanki mowia ,ze ten chlopak jest brzydalem?? posluchaj tego co czujesz... pomysl co w zycu jest wazniejsze

Gość Glupia jestes
dojrzalosc nie polega na tym ze nie lubisz chodzic na imprezy ... Dojrzalosc polega na tym,ze potrafisz sama decydowac o sobie. Jesli chodzi o wyglad... to uwierz,przemija.. Nawet Twoj facet, moze lepiej wygladac.. wystarczy ze pojdzie na silownie..nabierze troche miesni, solarium(raz kiedys).. To juz kolezaneczki by Ci zazdroscily" miesniaka" .. Wygl;ad naprawde przemija..Dzisiaj tez jestes ladna ..a jutro cos sie zdarzy i juz nie masz tej urody.. naprawde wiem sama po sobie

Gość lamammamia!!!!!
Nie jestes dojrzala o czym swiadczy pierwszy akapit Twojego postu.

Gość lamammamia!!!!!
oraz ostatni wers :)

Gość lamammamia!!!!!
ale nie przejmuj sie, to sie zdarza w wieku 20 lat. tylko prosze, nie pisz, ze jestes dojrzala :)