Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pink14

OBRAZiL SIE!

Polecane posty

Gość pink14

Moj facet sie obrazil, ze podwiozl mnie do domu moj przelozony. Rozmawialismy tylko o jego doswiadczeniu w pracy, bo ja potrzebuje tego na studia. Nie moglam odmowic, poza tym ta rozmowa bardzo mi sie przydala. nigdy wiecej nie zobacze tego goscia, bo koncze prace,a moj facet sie do mnie nie odzywa. ja zreszta tez, bo nic zlego nie zrobilam. co robic?

Gość ta
Skoro nic nie zrobiłaś to odezwać się.

Gość lamammamia!!!!!
dziwne. czy twoj facet ma tak niskie poczucie wlasnej wartosci? czy skrajnie nie ufa Tobie? czy szuka pretekstu do zerwania z Toba?

Gość pink14
lamammamia!!!!! 1- jak najbardziej nie! 2- jestem na mln % pewna, ze ufa, zreszta ja mu takze 3- tego takze sie nie obawiam, co to to nie :)

Gość lamammamia!!!!!
No to moze Twoj facet jaja sobie robi ;)

Gość pink14
no sama nie wiem, wiem tylko ze sie wkurzyl na tego faceta i cisza, zero odzewu

Gość lamammamia!!!!!
wkurzyl sie na faceta? ale calosc skupia sie przeciez na Tobie :) moze chce miec chwile swietego spokoju :D

Gość pink14
Nie chce wyjsc na jakas zrozpaczona nastolatke, zazwyczaj staram sie zrozumiec mojego faceta, aczkolwiek on nigdy sie tak nie zachowywal,a jesli sie czego nie rozumie to sie czlowiek tego bardzo boi,

Gość lamammamia!!!!!
no ale wszystkie warianty, ktore moglyby byc przyczyna jego zachowania wykluczylas z cala stanowczoscia, wiec o co sie jeszcze martwisz? Przeciez jestescie dojrzalymi ludzmi, tak czy nie? ;)

Gość pink14
tak mi sie wydawalo, aczkolwiek mozna nazwac dojrzalym czlowieka ktory sie przestaje odzywac za cos takiego?

Gość lamammamia!!!!!
nie, nie mozna, ale w takim razie nie wiem dlaczego z taka pewnocia odrzucialas kazdy wariant podany przeze mnie bodaj w pierwszym moim poscie

Gość pink14
czy twoj facet ma tak niskie poczucie wlasnej wartosci? ma bardzo wielu znajomych, jest bardzo inteligentny i niezwykle przystojny, wszystko co ma posiada tylko dzieki wlasnej ciezkiej pracy i z tego moze byc bardzo dumny, jest szczery i serdeczny, nie jest lanserem,zawsze powie prawde, nigdy nie sklamie. wiem, bo nie raz wolalabym tej prawdy nie slyszec, ale on zawsze odpowiadal, ze nigdy nie chcialby mnie oklamywac. Poza tym jestem z nim juz dlugi czas i zauwazylabym gdyby jego samoocena byla bezsensownie obnizona. czy skrajnie nie ufa Tobie? Nigdy go nie zawiodlam, nigdy nawet nie przyszloby mi do glowy to by go skrzywdzic, nie widze poza nim zadnego innego mezczyzny i on doskonale o tym wie, przysiegalismy sobie wiernosc i szczerosc i uwazam, ze poki go nie zawiode ( atak sie nie stanie) nie moglby przestac mi ufac. zreszta nigdy mnie nie infiltruje i nie sprawdza, wiec wydaje mi sie, ze ma do mnie ogromne zaufanie. czy szuka pretekstu do zerwania z Toba? Kocha mnie, kocham go, jest mi z nim cudownie i chocby wczoraj napisal ze nie umie beze mnie zyc. Kocha mnie szczerze-a to sie czuje...

Gość lamammamia!!!!!
Moja Droga, kompleksy, a co za tym idzie niskie poczucie wlasnej wartosci sa irracjonalne czesto. Moze twoj facet dobrze sie po prostu kryl dotad ze swoimi slabosciami? Pomysl o tym.

Gość lamammamia!!!!!
Eeee, ja myslalam, ze on nie odzywa sie od kilku dni... A wczoraj mieliscie kontakt... Moze on dzisiaj zajety czyms jest i dlatego jeszcze sie nie odezwal... :)

Gość pink14
ale w takim razie co moze byc jego slaboscia? boi sie, ze znajdzie sie ktos lepszy od niego, czy ze go zostawie?

Gość huhuha
no i co z tego . a moj sie obrazl bo nie odebralam telefonu od niego. nie slyszalam bo gadalam z kumpelami. sarkastycznie powiedzial milej zabawy( jakby gadanie na lawce pod blokiem bylo jakakolwiek zabawa). to dopiero dno

Gość lamammamia!!!!!
Moj ex. prof. dr hab. mimo mega intelektu i powalajacej wprost urody typu poludniowego nie mogl sobie poradzic z emocjami i sprawami, z ktorymi niejeden 20latek by sobie poradzil ( moje ex mial wtedy juz sporo wiecej, skoro byl prof. ;) ).... zawsze czul sie gorszy od wszystkich... o czym wiedzialam tylko ja... inni wlacznie ze mna wierzyli w niego bardziej niz on sam w siebie... wieczny kompleks, ze jest gorszy, nic nie warty... on!!! z nagrodami naukowymi z calego swiata :o i uroda taka, ze ......... dech w piersiach... wiec mowie, kompleksy sa irracjonalne.............. :O

Gość aszencja102
huhua - dobre to było :)

Gość pink14
huhuha Twoj faktycznie przebil mojego:P lamammamia!!!!! dziekuje:)