Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wata-cukrowa

Jestem jakas popaprana...

Polecane posty

Nie potrafie stworzyc normalnego zwiazku :O jestem z kims,jest ok a po pewnym czasie chcialabym czegos nowego. Mam fajnego faceta, moze nie jest idealny ale jest mi z nim dobrze tylko ze ja juz bym chciala jakiejs odskoczni,nie chodzi mi o zdrade bo to nie wchodzi w gre ale chcialabym np przez 2 miesiace byc singlem,robic co mi sie podoba,itd. Zawsze tak bylo, na poczatku fajnie,pieknie a po pewnym czasie koniec i od nowa ale ile tak mozna???

Gość Dux
no nie wiem, przez coś takiego doznałem szoku jak od pioruna. Poznałem dziewczynę i zakochałem sie w niej na zabój, po pewnym czasie oznajmiła mi coś takiego o czym właśnie mówisz. Nadal ja kocham i jestem sam. To jest piekło.

Gość Dux
a robiłem dla niej wszystko, ona też odwzajemniała to uczucia......... a tu nagle BUM !!! :/

Gość lamammamia!!!!!
to dlatego, ze jestes bardzo mloda... wraz z wiekiem to sie zmieni, wiesz... :) nie denerwuj sie:)

Moje zwiazki za czasow "malolata" trwaly zazwyczaj 3-5 miesiecy po czym zostawalam porzucana. Bardzo mi to nie przeszkadzalo bo wiedzialam ze zawsze kogos znajde. Moze dlatego mam jakis wypaczony obraz zwiazku i nie potrafie stworzyc normalnej relacji :O

Gość Dux
nie tyle wiek co podejście do życia, poważne podejście, w tym przypadku małe szaleństwa są górą :)

Mam 22 lata,wiec juz taka mloda nie jestem :) Moje rowiesniczki maja juz plany na przyszlosc,zareczaja sie albo swiata poza swoim partnerem nie widza a ja nie wiem czego chce :O

Gość Dux
też mam 22 lata :) w każdym razie masz jeszcze czas na wybieranie i przebieranie, ten stan zmieni się z czasem, u mnie właśnie nadszedł. Zobaczysz, wszystko się zmieni, jak poznasz odpowiednią osobę :)

Gość lamammamia!!!!!
dziewczyny czy wy naprawde w tak mlodym wieku pragniecie zostac zonami, matkami itd itp? czy jestescie slabe i podatne na presje spol.??

wszystko przyjdzie z czasem, z czasem tez twoje podejscie do zycia i zwiazku zmieni sie:-)

Gość Dux
do lamammamia!!!!! nie chodzi o żony i matki, to zostało wyrwane z kontekstu, chodzi o ogólna stabilizację w życiu, związek :)

NADIAAAAAAAAAA znam ten cholerny ból... problem tkwi w nas .. czegos sie boimy :) ja nawet wiem czego , dlatego chce to zmienic :)

Gość lamammamia!!!!!
no wlasnie... stabilizacja w wieku 22 lat? :o :) jestem tolerancyjna, tylko prosze mi to jakos wytlumaczyc ;)

Kurcze ale ja wlasnie chcialabym byc "normalna" czyli znalezc tego jedynego i zyc z nim dlugo i szczesliwie :P i nie chodzi mi o slub,dzieci itd bo do tego mi sie nie spieszy. Teraz jestem w zwiazku prawie 3 lata, z chlopakiem do ktorego wzdychalam od liceum, w koncu on zwrocil na mnie uwage,bylo bosko na poczatku,teraz zaczely sie schody,wiem ze nie chcialabym go stracic ale z drugiej strony mam wrazenie ze sie jeszcze nie wyszalalam :O jestem emocjonalnie roztrzaskana na milion malych kawalkow 😭

Gość lamammamia!!!!!
no wlasnie Nadia... w koncu dobrze mowisz.... jestes w wieku, w ktorym trzeba sie wyszalec :) a nie bredzic o stabilizacji... :o masz na to czas... potem uznasz, ze zmarnowalas zycie

Gość Dux
nie no proszę, nie trzeba tego tak dokładnie przedkładać, chodzi o luźny związek, w wieku 22 lat takie funkcjonują, jednak mają jakieś minimalnie ugruntowane fundamenty :)

Gość a masz kogos na oku
skoro chcialabys zaszalec??

wiem o co jej chodzi :) lepiej niech sama zadecyduje co chce robic, jezeli czuje potrzebe stabilizacji to niech sie zmieni... w takich kwestiach lepiej nie doradzac :)

Nie mam nikogo na oku. Chodzi mi po prostu o to, ze z jednej strony boje sie samotnosci i chce byc z kims z drugiej brakuje mi luzu,czyli ide na impreze,rozmawiam z kim chce,nie tlumacze sie co,jak i gdzie.o :O

Gość Dux
rada jest jedna, posłuchaj chłopaka :), skoro tak wygląda sytuacja to szalej, imprezy itp. chodząc na nie na pewno poznajesz wiele osób, w końcu poznasz taką która zakręci Tobą tak mocno a zarazem tak delikatnie że zmienisz swe nastawienie i powie Ci że masz takie ciepłe światełko w oczach zrobi Ci się gorąco i już hehe :). Nie zamartwiaj się.

Gość tez taka dziwna osoba
ja Ci powiem, o co chodzi:p ja jako nastolatka bylam cholernie brzydka,do tego znecal sie nade mna fizycznie i psychicznie ojciec, ciagle powtarzajac, jakim to ja nie jestem glupim paszczurem. wkurzylam sie, schudlam 10 kg w 2 miesiace, 'wyrobilam' sie. i zaczelam wyrywac facetow - tylko,ze tych 4-5 lat starszych. czyli w ich wczesnych dwudziestkach. zaden mnie nie traktowal powaznie,kazdy chcial tylko poruchac. mysle, ze bila ode mnie ta chec pokazania,ze dla kogos moge byc ta ladna,wyjatkowa,madra i kochana. zawsze desperacko do tego dazylam, bo nie mialam tego od ojca. stad tez starsi faceci. od rozpoczenia moich 'poszukiwan' minely 4 lata,kupa nieszczesc, zawalone studia, depresja potwierdzona przez psychiatre, teraz jestem od roku w zwiazku z duzo starszym facetem,ktory od pol roku sie rozpada,ale ja nie mam gdzie sie wyniesc,bo w koncu sie zreflektowalam i stwierdzilam,ze pojde na studia. teraz pracuje tyle,ile moge, co prawda nie w polsce,ale kasa marna. zbieram,zeby znalezc pokoj i miec na jakies chociaz 2-3 miechy utrzymania sie na studiach.i tez zawsze mialam tak,ze jak juz 'zawladnelam' jednym, chcialam drugiego.tzn zawsze to oni kopali mnie pierwsi w dupe,ale mialam niesamowita satysfakcje z 'uziemniania' tych przecietnych, no a piekni mnie nie chcieli.to,ze to jest glupie wiem, a z moim obecnym nie wyszlo, inne plany, aspiracje, jemu wystarczy to,co jest, mi nie,nie chce tak zyc, pracowac na poltorej zmiany zeby moc sobie cos kupic(podkreslam, ze versace nie kupuje). taka jest cena proznosci i myslenia, ze 'wypracowany' wyglad wszystko zalatwi, i przede wszystkim zaprzepaszczenia edukacji. wyszlo troche nie na temat,ale doskonale wiem, co to znaczy chec bycia podziwiana przez kogos nastepnego i nastepnego.jesli na mnie nie zwraca uwagi nikt na ulicy, spada moje poczucie wartosci. ot, zakompleksiona dziewczynka. nie chce tu nikogo posadzac i obrazac, ale mysle,ze osoby 'niestale', a ja tez troche z tego mam,maja jakas wieczna chec 'dopieszczania' swojego poczucia wlasnej wartosci... nowych przygod, wolnosci i bycia 'komplementowana', bo wiadomo,ze po jakims czasie w zwiazku to nie jest juz tak intensywne. jesli gadam brednie, to przepraszam:p ale mam dzis jakis slowotok,nie mam z kim pogadac.:P

tez taka dziwna osoba- masz troche racji,tez lubie byc adorowana przez facetow poza tym nigdy nie mialam przykladnego wzorca bo moi rodzice sa po rozwodzie. Na brak powodzenia nie moge narzekac ale nie chce cale zycie skakac z kwiatka na kwiatek. Ehhh....