Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monika94567

weterynaria

Polecane posty

Hej mam takie pytanie. Czy po technikum gastronomicznym można studiowac od razu weterynarie i zostac lekarzem malych zwierząt czy trzeba zaczynac wszystko od nowa. dodam ze kierunek technikum gastronomicznego brzmi Technik Organizacji Usług Gastronomicznych. wiem ze to nie ma nic wspolnego z weterynaria ale no coż... z gory dziekuje a małe podpowiedzi :p pozdrawiam:))

Gość idz na studium
policealne, ja zaczynam w tym roku, jestem po ogolniaku:)

Gość idz na studium
ale mi sie zrymowało :D

Gość idz na studium
2

jesli spelniasz wymagania mozesz studiowac kazdy kierunke, poprzednia szkola nie ma nic do rzeczy

Gość idz na studium
ja ide na zaoczne :)

taaaa i co jeszcze ?:o lekarzem mozna byc tylko po studiach a nie po studium :o

Gość idz na studium
Nie jako lekarz, jako asystent lekarza

Gość hbjkl
może się nie znam, ale kryterium przyjęcia na jakiś kierunek są wyniki z matur, może nawet egz. wstępne, zależy od uczelni i kierunku, to jaką szkołę kończyłaś ma tu tyle co piernik do wiatraka. jak nie wiesz czy się nadajesz wchodzisz na stronę uczelni i szukasz jakie podali kryteria przyjęcia na dany kierunek, proste?

Gość belferaaaa
Na studia mozesz iść mając zdaną maturę. Tylko weź pod uwagę to, że na studia weterynaryjne trzeba mieć zdaną bardzo dobrze maturę i to z przedmiotów, które nie są kierunkowymi w Twoim technikum, mam na myśli biologie i chemię. Uczę w Technikum Weterynaryjnym i nasi absolwenci, którzy chcą iść na te studia zdają dodatkowo te przedmioty i to w rozszerzeniu. Ale jeśli bardzo chcesz, to moze Ci się uda :) Takie coś znalazłam : http://matura.onet.pl/1407556,poradnik_artykul.html