Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubionaaa...

Co on czuje??

Polecane posty

Mam problem. Facet zachowuje sie bardzo dziwnie. Nie wiem czy mu zalezy czy tylko się bawi. Otóż, bardzo mi na nim zalezy, on o tym wie, i niestety powiedział że narazie nie możemy byc razem ponieważ jestem młodsza o 8 lat, i jeszcze niepełnoletnia, a on to juz przecież dojrzały męzczyzna. Oczywiście, nie wyglądam na swój młody wiek, i nawet się tak nie czuję. On angazuje spotkania, i tak jakby pokazywał że cos do mnie czuję, natomiast jego słowa gdy dochodzi do powaznej rozmowy zdecydowanie wskazują na nie. Niestety albo stety doszło między nami do kontaktu seksualnego. I to nie jednego. Nie było co prawda normalnego stosunku, ale seks oralny miał miejsce. Jakby nie patrzeć to też jest jakiegoś rodzaju seks. Doskonale wiem, ze nie powinnam się zgadzac na takie igraszki nie mając pewności co do jego uczuć, ale niestety jestem tak w nim zakochana, że zgadzam się na wszystkie jego propozycje. Nie powiem, że załuje tego co zrobilismy bo nie. Cieszę się, że poczułam go. Nie chodzi mu tylko o seks ponieważ jak wspomniałąm nie doszło do prawdziwego stosunku mimo że wiele razy go do tego namawiałam. Pod względem ginekolgicznym jestem jeszcze dziewicą, możliwe że on tego się obawia, bo jak mówi nie chce mnie skrzywdzić. Dowiedziałam się od jego kuzyna , zayfanego i szczerego faceta, ze rozmawiali często na mój temat i on nie wie co zrobić, bo boi się mojego wieku, oraz mojej mamy. Dlaczego mamy? ponieważ rok temu zadzwoniła do niego i postraszyła go prokuratorem. Jego kuzyn powiedział również, że powinnam jeszcze poczekać, dac mu czas.Nie wiem co mam myśleć i błagam pomóżcie mi to zrozumiec.

maz 16 lat i zadajesz sie z 24 letnim facetem? Przeciez to dorosły mezczyzna, ma swoje potrzeby i wymagania, i zapewniam cie ze priorytety tez. Na miejscu twojej matki pogoniłabym go gdzie pieprz rosnie, poki ci jeszcze dziecka nie zmajstrował

Prosiłabym o trochę zrozumienia. Gdyby chciał dawno już by mnie "przelecial". Najwidoczniej nie tylko o seks mu chodzi. Moja mama teraz zaakceptowała to, i nie robi mi żadnych problemów w tej kwestii. I jak to się mówi serce nie sługa.

jestes jeszcze młodziutka, zeby nie powiedziec dziecinna. Moze to tylko mlodziencze zauroczenie, zaślepienie. Niestety nie potrafie postawic sie na twoim miejscu i wyobrazic sobie siebie jako 16latkę z 14 latkiem. sorry

WIem mam 16 lat. I kazdy stereotypowo oceniać mnie bedzie jako dziecinną, ale chce podkreslic ze nie uważam się za taką. Dużo w życiu przeszłam, wiem co to znaczy dostac w dupe od życia. I wiem również, że to nie jest młodzieńcze zauroczenie, bo ciągnie sie to już od roku. Na początku przyznaję byłam dziecinna ale teraz naprawde wydoroślałam. A jeśli chodzi o to, że nie potrafisz sobie wobrazic tego zwiazku, to musze cie rozczarować, ponieważ znam wiele par z taką różnica wieku, w ktorym dziewczyny również są niepełnoletnie. I są to naprawde zdrowe związki. Ale chciałabym abyś nie patrzac na wiek, odpowiedziała na moje pytanie. Czy jego zachowanie wskazuje na to, że mu nie zalezy?

Gość lamammamia!!!!!
wiem, ze moja odpowiedz Cie moze zirytowac, ale co on czuje, wie on ( o ile! ), niestety nie my :( Pamietaj o zabezpieczeniu!!!!

Gość lamammamia!!!!!
wiekszosc mezczyzn to trudni ludzie :D