Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

Lady z zalewanego obecnie lubuskiego. A Whiskacz z jakiego? A na wyspie na stałe czy dorywczo?

Drobne niedopatrzenie- na wyspie chwilowo ;) Nie czytam ze zrozumieniem ;

No ten ostatni dopisek mnie chyba obraził ; To takie województwo ;) Czyli masz bliżej do mnie z wyspy niż z domu rodzinnego ; Wpadnij po drodze jak będziesz się do domu wybierał. Coś upichcę ;) Jakieś życzenia?

Ja jako Lady jestem za ;) Pożegnam się, bo jutro, a właściwie dzisiaj, pobudka o 6.20 i do kopalni marsz ;) Życzę stosunkowo spokojnej nocy ;)

Kopalnia bardziej biurowa jest, ale o 16 czuję się jakbym z szychty wracała ;) A dlaczego nie jesteś dresem? Bo nie wiem do czego nawiązać ;)

nie jestem dresem tzn ze ma mozg na miescu standardowych rozmiarow:) hej mieszkalem keidys niedaleko w zachod pom w kamieniu pomorskim a kamien pomorski to centrum polski:) fajnie ze masz blisko do moza , kocham morze

Gość kim jest Gmii
😴

Witojcie gazdo podkarpacki ;) Mały konkurs z wiedzy o woj. lubuskim dla Whiskacza: 1. jakie miasto jest stolicą województwa? 2. podaj nazwę klubu żużlowego z Zielonej Góry 3. z jakimi województwami graniczy lubuskie? Często przejeżdżam przez Kamień Pomorski jadąc nad morze. Mów mi: ziomal ;) Dzisiaj też dłubanina? A jak tam chwasty? Może już ktoś tam się krząta w ogródku zadowolony i z rozmarzonym wzrokiem po upojnej nocy :p

1gorzow,2 ZKZ Falubaz Zielona Góra 3 z województwem dolnośląskim województwem wielkopolskim województwem zachodniopomorskim happy??????????????? Dzisiaj też dłubanina? A jak tam chwasty? Może już ktoś tam się krząta w ogródku zadowolony i z rozmarzonym wzrokiem po upojnej nocy chyba w snach:P nie wychodze z domu nie wyrywam nic, rzucam, palenie i oszczedzam kase :P:P:P

Gość czekame na inteligentne
brawo whiskacz:classic_cool: wygrales weekend w miejscu zwanym izolatka

Gość czekame na inteligentne
załatwione:classic_cool: wpisze cie do mojego grafika jest mi smutno:) nie potrafilam odpowiedziec inteligentnie na inteligentnie zadane pytanie😭 moje wyobrazenie o wysokim iq i mojej doskonalosci, spoczelo na dnie dolu m, wez kopmij od spodu:P moze jeszcze sie odbije a tak poza tym, ze jestem ja, Ty i lejdis:p to co slychac

Jestem, jestem. Oszołomiona wysokim poziomem inteligencji bijącym z kilku poprzednich wpisów- milczę zniesmaczona lekko. A wy koledzy z wojska, czy co? Whiskacz, Zdane na 5.

ZDANE na 5, ZDANE, nie zadanie. Proszę Cię, niech wróci wczorajszy Whiskacz. Temu dzisiejszemu dziękujemy ;)