Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Whiskacz bez litosci

bratnia dusza ktora mnie zrozumie, ktora zafascynuje soba, istnieje takowa??

Polecane posty

moja droga Lady P. wybacz mi moje podenerwowanie, od wczoraj od poludnia nie pale, nie wychodze do sklepu zeby nie kupic papierosow, jestem zdecydowany wygrac z nalogiem:P:P:P po to zeby zatrzymac mlodosc na duzo dluzej:):)

Gość Szukasz bratniej duszy
nie wiem czy przez neta mozna cokolwiek wskórać

A skąd u Ciebie tak radykalne poglądy w sprawie homoseksualizmu? Jakieś złe doświadczenia, czy co? ;) Z fajeczkami prawidłowo- palenie szkodzi na wszystko. Ile lat palenia za Tobą ;) Obawiam się jednak, że młodość przeminęła z dymem, teraz tylko nie dać się starości ;)

mlodosc nie przeminela:) dobre geny po tatusiu:P a pale dopiero 5 lat i tak za dlugo wiec czas zatrzymac to co jeszcze jest i cofnac sie ze 2 , 3 lata do tylu:) uwierzysz ze jeszcze 3 lata tekmu wygladalem jak chlopiec?? jak patrze na zdjecia to sie zalamuje:)

w latach 80tych homoseksualizm byl traktowanyu jak zwykla dewiacja wraz z zakonczeniem komunizmu i nastaniem wolnosci seksualnej w polsce w srodowiska gejowskie rozpoczely walke o powszechna akceptacje poniewaz problem jest dos powszechny i dotyka takze mocno wysokich warstw spolecznych, wiec zamiast leczyc to co chore zaczeto mowic ze toinny rodzaj zdrowia... moje przekonania motywowane sa jeszcze pogladem jakie powinien miec chrzescijanin wierzacy nie koniecznie praktykujacy:P:P:P mam nadzieje ze to ci wystarcza??

Lubię chłopczykowatych facetów. Tacy najlepsi są do zaopiekowania się, do podkarmienia, przytulenia, pocieszenia ;) Palenie szkodzi- tego się będę trzymała ; Witam Cię w końcu wczorajszy Whiskaczu. jak będziesz taki jak dzisiaj to chyba poproszę Cię osobiście, żebyś znowu zaczął palić.

Gość Pół litra pluS
kogo Ty własciwie szukasz jakiej osobowosci sondujesz wszystkich ale konkluzji brak

Zaraz, zaraz, czy ja tu uczestniczę w sondzie jakiejś? Tudzież castingu? czy po prostu miło nam się rozmawia? Whiskacz odpowiedz na pytanie poprzedniczki, bo sama ciekawa jestem ;) Ja do homoseksualizmu mam podejście obojętne.Gejem nie jestem i nigdy nie będę, więc wypowiadać się nie mam zamiaru na temat o którym nie mam pojęcia.

a to raczej je4st na zasadzie loterii, niech nikt mnie nie wkreca w jakis casting, tak jak wspomniala Lady P. mila rozmowa, z drugiej strony roznie bywa, ja mam otwarty umysl im na zadna opcj sie nie zamykam:P

Jak to? Na opcję homoseksualną przed chwilą się zamykałeś? Czyżby już zmiana poglądów nastąpiła? Osłabia mnie jak ktoś ma określony obraz osoby- blondyna, duże niebieskie oczy, jeszcze większe piersi, nogi do nieba, miła, grzeczna, sympatyczna, wesoła itp. I szuka jeden z drugim takiej. A obok przechodzi świetna czarnula z małym biustem i oczami jak węgielki przeznaczona mu na wieki wieków :) Tak jak mówi Whiskacz- otwórzmy umysły i serca ❤️ To jest mój manifest na dziś ;)

Bo ni cholery nie jestem czarnulą z małym biustem- dlatego tak napisałam ;) Chciałam dla kontrastu i trafiłam w sedno widzę ;)

hm wystarczy ze mnie w jakis sposob kobieta bedzie pociagac a jesli spodoba mi sie jej osobowosc to ide na rozne nawet spore ustepstwa:P:P:P nawet czarnula z malym biustem choc jak kazdy facet lubie gdy jest co piescic:P

Miękniesz widzę... Twardy masz być, jak skała ;) Osobowość swoją drogą, podobać też się musi ;)

ale ja nie pisze ze moze mi sie nie podobac, raczej nie ma konkretnego schcematu czy jakiegos stalego wzorca jesli nie bedzie mi sie podobala nie bedzie mnie pociagac to proste przecierz, nikt nie meiknie:P:P tak sobie tlumacz , facet nie mieknie chyba ze pali:P:P:P

kobietyb rodza dzieci karmia itd, wiec mam tego swiadomosc, mnie pociaga typ mocnej kobiety tazn takiej ktora ma hjedrna skore i moze sportowa budiowe takiej piersi nie wiotczeja czy male czy duze:) sam ma gesta skore wiec...:p

Gość witamwklubie
Ja też witam :D odnośnie otwierania umysłów i serc, trafiasz w sedno :) i dodałbym jeszcze, żeby na siłe nie szukac :)

mężczyźni są wzrokowcami, naturalną rzeczą jest że oglądają się za ładnymi kobietami, choć nie zawsze ich kobieta jest kanonem piękna, ważne że dla nich jest piękna :)

Gość dlaczego laydis mnie nie lubi
:P skwitowala moje wpisy niczym nie popierajac swoja ponad przecietna inteligencje:P

Gość witamwklubie
Hm..tak jakby z wami inaczej było :) Choć u was bardziej niż wygląd faceta pociągającym się stają jego cechy charakteru ? dobrze myślę, czy mi się zdaje ?

tak, u nas oprócz wyglądu liczą się tez inne cechy, szukamy bezpieczeństwa, i dobrego materiału genetycznego dla potomstwa, tak to urządziła już natura

zeby wszystko bylo tak proste jak pisze Anulka w ogolnym zarysie i owszem ale jest caly szereg czynnikow wplywajacych na ocene ktora malo kiedy jest w rzeczywistosci zgodna z jakimikolwiek zasadami dl kobiet licza sie impulsy, porywy, motyle, namietnosc, te i wiele innych rzeczy zaciemnia czesto trzezwa ocene sytuacji:) Ja wiem wy jestescie stworzone zeby kochac:) a facet?? facet ma scisly umysl jesli go posiada:)

niestety relacje damsko-męskie nie są proste jesteśmy diametralnie inni, kobieta analizuje każdy gest mężczyzny potrafi go roztrząsać na miliony sposobów a mężczyzna? przyjmuje wszystko takim jakim jest, dlatego tak ciężko nam znaleźć płaszczyznę porozumienia