Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosdziwnego1

inny świat?

Polecane posty

Gość cosdziwnego1

jakies 2 tygodnie temu podniosłem właz na ulicy, ku swojemu zdziwieniu ujrzałem inny paraboliczny, wręcz równoległy świat.BYły w nim cos na podobienstwo jakies cieczy oraz dziwne waskie tunele. Poczułem też niesamowta symfonie zapachów. Kto mi uwierzy?

Gość cosdziwnego1
Deklamencjo dziękuje za wiare, bo juz sie bałem ze jestem stukniety ps do Szproty:podejrzewam ze sedes jest czyms wrodzaju wrót czy portalu miedzy oboma światami, co ot tym myslicie?

Gość I3OY FROM da hood
No cóż. Pierwszy krok już wykonałeś. Podniosłeś wieko studzienki kanalizacyjnej i stoisz i progu nowego świata. Teraz musisz wykonać krok następny. Nie mniej ważny. Musisz nieco zakosztować z tego wymiaru. Pamiętaj o tym by czynić to powoli i delikatnie poprzez rozprowadzenie tej cząstki jaką kosztujesz językiem po podniebieniu. Kiedy będzie już po........napisz proszę chociaż jeden post.....alala....

Gość cosdziwnego1
dziekuje ze dzielcie ze mna ten podniosły moment odkrycia czegos nieznanego, rzeczywiście zastanawiam sie nad eksploracją tego alternatywnego świata, boje sie tylko zeby moje eksapdady nie unicestwiły znanego nam swiata, co jesli jakas nieznana nieujarzmiona siła przedostanie sie do naszego wymiaru??? hmmm