evelinka11 0 Napisano Lipiec 27, 2010 mam takie pytanie czy gdy uprawiało się seks i mimo wszystko 99% jest tego ze nic się nie dostało do mojego wnętrza a ja mogę mieć objawy ciąży? Czyli rośnie mi brzuch, kręci mi się w głowie, mam twardy brzuch. jestem jeszcze przed okresem ale boli mnie podbrzusze. Czy możliwe jest to żeby te wszystkie ,,objawy" stały sie w ciągu 3 -4 tygodni.? czy to za wcześnie? A jeśli tak to od czego mogą być to objawy czy po prostu ze stresu bo za dużo o tym myślę.? proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrób test, a co do objawów Napisano Lipiec 27, 2010 to jest coś takiego jak ciąża urojona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hyewen Napisano Lipiec 28, 2010 Wystarczy poczytać wątki na tym forum, to przekonasz się, że można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tajasne Napisano Lipiec 28, 2010 wmówić sobie mozna wszystko ale nie ma ŻADNYCH szans żeby Ci urósł brzuch w 3-4 tygodniu ciązy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rilla_marilla 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Wmówiłaś sobie. Przed okresem nie ma żadnych objawów ciąży. Zaczynają się ze 2-3 tyg po okresie. Mi jedynie przed okresem mówili, że blada jestem, ale na to nie ma reguły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzuch zaczyna rosnąć w 4 Napisano Lipiec 28, 2010 miesiącu - już tyle minęło? Zawrotów głowy też nie ma. Co najwyżej nudności w 3 miesiącu. Co tam jeszcze - twardy brzuch - wzdęcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aśka;] Napisano Lipiec 28, 2010 Nie przejmuj sie, nie panikuj tylko czekaj cierpliwie na okres..a jesli chcesz miec pewnosc zrob poprostu test ciazowy-cena do 10 zł..to niewiele zeby miec swiety spokoj;) i przestan sie stresowac bo przez to tez moze zmienic sie termin miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach