Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evelinka11

czy można sobie wmówić objawy ciązy.?

Polecane posty

mam takie pytanie czy gdy uprawiało się seks i mimo wszystko 99% jest tego ze nic się nie dostało do mojego wnętrza a ja mogę mieć objawy ciąży? Czyli rośnie mi brzuch, kręci mi się w głowie, mam twardy brzuch. jestem jeszcze przed okresem ale boli mnie podbrzusze. Czy możliwe jest to żeby te wszystkie ,,objawy" stały sie w ciągu 3 -4 tygodni.? czy to za wcześnie? A jeśli tak to od czego mogą być to objawy czy po prostu ze stresu bo za dużo o tym myślę.? proszę o pomoc.

Gość zrób test, a co do objawów
to jest coś takiego jak ciąża urojona

Gość hyewen
Wystarczy poczytać wątki na tym forum, to przekonasz się, że można.

Gość tajasne
wmówić sobie mozna wszystko ale nie ma ŻADNYCH szans żeby Ci urósł brzuch w 3-4 tygodniu ciązy :)

Wmówiłaś sobie. Przed okresem nie ma żadnych objawów ciąży. Zaczynają się ze 2-3 tyg po okresie. Mi jedynie przed okresem mówili, że blada jestem, ale na to nie ma reguły.

Gość brzuch zaczyna rosnąć w 4
miesiącu - już tyle minęło? Zawrotów głowy też nie ma. Co najwyżej nudności w 3 miesiącu. Co tam jeszcze - twardy brzuch - wzdęcia?

Gość Aśka;]
Nie przejmuj sie, nie panikuj tylko czekaj cierpliwie na okres..a jesli chcesz miec pewnosc zrob poprostu test ciazowy-cena do 10 zł..to niewiele zeby miec swiety spokoj;) i przestan sie stresowac bo przez to tez moze zmienic sie termin miesiaczki