Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia9090

Podoba wam się imię Milena ??

Polecane posty

Gość omggg
Milena - Kobieta skryta, która woli pisać pamiętniki zamiast plotkować o swoich problemach z przyjaciółkami. Jest kobietą wyzwoloną, emancypantką, która nie lubi, gdy ktoś traktuje ją jako kruchą, potrzebującą wsparcia istotę. Jest wspaniałą, wyrozumiałą i dbającą o przyjacielski kontakt ze swoimi dziećmi matką. Chętnie prowadzi własną firmę, dzięki której może realizować swoje zainteresowania i marzenia

Gość a mi Klara
Laura, Ariadna, Adrianna, Klaudia, i Luiza.

Gość omggg
Tamara - Kobieta o nieprzeciętnej ambicji i silnych skłonnościach do przewodzenia innym. Siebie stawia zawsze na pierwszym miejscu. Ruchliwa, niespokojna i niecierpliwa, jednak potrafi sprawiać dobre wrażenie na otoczeniu dzięki talentom dyplomatycznym. Często bywa drażliwa, a w przypadku niepowodzenia potrafi być złośliwa a nawet mściwa, nie lubi kiedy na ulicy ma konkurencję.

Gość jak to na ulicy?

Gość omggg
rozwiń to sobie jak chcesz :)

Gość magiczny karp
akurat milena i emilia to bardzo wdzięczne imiona. trzeba być niezłym snopkiem, by mieć takie głupie skojarzenia jak te panny wyżej

Gość Steella
magiczny karp a co Ci się w nich takiego podoba?

Gość a co to jest snopek?
Milena imieniny obchodzi: 22 Lipiec W pracy powierzaja jej biale lopatki. Próbujac sie odnalezc udaje ze placze w pracy. Kiedy dorasta bez powodu spi calymi dniami. Kazde zdanie konczy glosnym chrzakaniem i opowiada o tym. Pomaga innym kolekcjonowac stare lokówki. Szukajac pracy mówi, ze zamawia hurtowo bilety autobusowe po prawdzie, to kradnie psy i koty. Milenia nieustatnnie filozofuje o latajacytch spodkach. Z premedytacja napada na centra handlowe. Jej chlopakiem jest zazwyczaj debil. Nieudaczniczka kradnie.

Gość ojTamOjTam
znam 3 Emilki... kazda wyksztalcenie podst., jedna tyra na mięsnym, druga w Tesco a trzecia na bezrobociu skubie matke i marzy sie jej stanowisko kierownicze ...

Gość magiczny karp
snopek to zdrobnienie od snopa siana, nie wiesz tego?

Gość jak to na ulicy?
omggg- dopisalas to sobie idiotko nie wiem co chcesz komu udowodnic szmato

Gość omggg
Milenka, nie bulwersuj sie tak :) są tez wyjatki :)

Gość magiczny karp
ale porąbane jesteście ;). nic tu po mnie. P.S. Do autorki - Milena to śliczne imię, tak samo jak Emilka.

Gość Omgg cos sie popierdolilo
Moze idz juz dzieciaku spac

" trzeba być niezłym snopkiem, by mieć takie głupie skojarzenia jak te panny wyżej" po pierwsze nie jestem panną po drugie nie znam żadnej osoby o imieniu Milena, tylko sklep o tej nazwie. to raczej normalne, że z tym mi się właśnie kojarzy :O przecież nie napisałam, że jest brzydkie i niewdzięczne, ale najłatwiej jest obrazić osoby, które mają odmienne zdanie na dany temat :O to raczej gorzej świadczy o Tobie niż o mnie :P

Gość magiczny karp
Stella - przez te babiszony wokoło nie zauważyłam twojego wpisu. Milenę nie tak łatwo brzydko zdrobnić i używać tego zdrobnienia na codzień, jak np. Kaśkę, Ankę, Zochę itp. Poza tym dla mnie ma ładne, wdzięczne, dziewczęce brzmienie. Nie znam niesympatycznych i brzydkich Milen po prostu ;). Poznałam też kiedyś Czecha o imieniu Milan - szalenie przystojnego :). Nie mam żadnych złych skojarzeń.

Gość magiczny karp
Do ambrama Nie bierz wszystkiego do siebie. Mnie bardziej zirytowało stwierdzenie, że emilia kojarzy się z osobą upośledzoną. Nigdy takich skojarzeń nie miałam!

Gość omggg
przeciez ja tez nie mam nic przeciwko imieniu Milena... Tylko przed Emilkami ostrzegam, bo rzadnej normalnej nie znam ale moge sie mylic, no ludzie...

Gość Taka sobie Anna
Nawet jeżeli komuś się Emilia kojarzy z upośledzoną osobą, no to co z tego ? To jeszcze nie znaczy, że to imię jest paskudne. Mi się źle kojarzą imiona Kasia i Anna, ale to jeszcze nie znaczy że osoby o tym imieniu sa ułomne a samo imie paskudne...

Gość Emilia czy Emalia
Mi sie z rondlem kojazy . emaliowanym. milena z czyms slodkim i lepkim. sory to moje odczucia

Gość no i co z tegooooooooooooooooo
ze sie wam tak kojarzy ??? Jak poznacie jakas osobe o tym imieniu to dalej bedzie sie wam to kojarzyc z czyms lepkim ??? MI sie Natalia ze smarkami kojarzy i co z tego hahaha

Gość omggg
Natalia ze smarkami? Fajnie masz nasrane...

Gość bialy delfin Oum
Tego typu imiona amelia emilia milena kamila malina melania daniel alan damian dominika nie podobaja mi sie .

Gość magiczny karp
Raczej fajne znasz Natalie :D!

Gość bialy delfin Oum
i Natalia do kolekcji

Gość Kaffeteerrianin
A mnie się Emilia podoba. Brzmi tak zmysłowo i kobieco. Znałem jedną Emilię i nie była to żadna baba z mięsnego po podstawówce ale prawdziwa kobieta z klasą.

Gość omggg
ta dyskusja zdaje sie nie miec konca bo ilu ludzi to tyle opinii. Dajcie dzieciakom tak na imie zeby ich nie krzywdzic. Dobrej nocy :)

Nie podoba mi się ani Milena, ani Emilia... Jeśli chodzi o imię to każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje. Dla mnie imiona kojarzą się ale naprawdę nie chcę uogólniać bo mogę kogoś urazić ale np. Agnieszki- Największe k*** bez litości Anki- drugie po Agnieszce ale przynajmniej z fałszywym usmiechem anioła Ewki- k***rewki- oj napsuły mi krwi Moniki- fałszywe, perfidne bestie grające ofiary Gosie- kluchy, ale super kluchy w sensie pozytywnym:) kasie- hmmm- ciężki mam wybór czy to dobrze czy zle ale ale zawsze chcą być w centrum zainteresowania wioletta- zimna, wyrachowana, tak samo jak Patrycja i Daria Dorota- super, ale stara się zanadto wymądrza Iza, Maria, Marzena- konie z nimi kraść nie uogólniam ale patrzę ze swojego doświadczenia i zaznaczam że moje imię niestety jest na liście powyżej- tez mam coś za skórą

Gość !!!!OBESRAŃCE!!!!
Spierdalajcie od imienia MILENA!!!!! To najpiękniejsze imię! gówno wiecie o Milenach, to że znacie osoby o tym imieniu których nie lubicie widocznie nie zasługujecie na ich uwagę i dlatego tak mówicie! a to że to imię kojarzy wam się z dziwkami świadczy tylko o was, tacy obeznani jesteście pod tym względem!!!!sami sobie nie wybieramy imion tylko robią to za nas rodzice przecież!! a co do zdrobnień to wiadomo że na dziecko mówi się Milenka, a na dorosłą osobę powiesz Milena i nie brzmi to już za słodko! Idźcie się leczyć obesrańce jedne! chcielibyście mieć tak na imię!!!!!! pochwalcie się swoimi imionami!!!

Gość !!!!OBESRAŃCE!!!!
"Osobowość: Ta, co otacza Charakter: 91 % Promieniowanie: 97 % Rezonans: 75 000 drgań/sek. Kolor: Pomarańczowy Główne cechy: Uczuciowość - Intelekt - Towarzyskość - Moralność Totem roślinny: Dzikie wino Totem zwierzęcy: Boa TYP: Ich totemem jest wąż boa. Zaborcze uczuciowo, oplatają przedmiot swych pragnień taką siecią, że jest on obezwładniony. Są bardzo żywotne, lubią intrygi. PSYCHIKA: Muszą mieć szeroko otwarte okno na świat. Potrzeba im publiczności, gdyż mają w sobie coś z aktorek. WOLA: Silna. U tych dziewcząt trzeba mądrze pokierować wysiłkami woli, gdyż inaczej mogą się rozpraszać. POBUDLIWOŚĆ: Również silna, prowadzi je do podejmowania nieprzemyślanych decyzji, a także do niekontrolowanych zwierzeń. ZDOLNOŚĆ REAKCJI: Nie mają za grosz obiektywizmu. Są bardzo zaborcze, mają "swojego" męża, "swoje" mieszkanie, "swoje" życie. Przechodzą przez życie jak gwałtowny huragan. AKTYWNOŚĆ: Wszystkim się zajmują, do wszystkiego wtrącają. Nie mają trudności z wyborem zawodu, gdyż są to zdecydowane osóbki, wiedzące, co chcą robić. Nieraz wykonują dwa zawody jednocześnie. Mogą zostać nauczycielkami, wieczorem grającymi w orkiestrze. INTUICJA: Mają nadzwyczajnego nosa. Widzą ukryty aspekt spraw, osądzają ludzi. INTELIGENCJA: Żywa, syntetyczna. Szybko chwytają wszystkie dane zagadnienia. Mają doskonałą pamięć, a zwłaszcza pamiętają, co im kto powiedział i co zrobił, i długo zachowują urazę. UCZUCIOWOŚĆ: Jeśli pragną posiąść innych, to po to, by lepiej móc ich kochać. Często wolą kochać, niż być kochanymi. MORALNOŚĆ: Z zadziwiającą łatwością dostosowują się do różnego typu przyjaciół i potrafią skłonić ich do zwierzeń. Z dużą delikatnością i wyczuciem rozpatrują najbardziej intymne problemy. ZDROWIE: Są obdarzone dużą żywotnością, a przy tym trapią je nieraz drobne dolegliwości o nieokreślonych przyczynach, często pochodzenia psychicznego. Nie powinny zbytnio "wsłuchiwać się w siebie". Słaby punkt: jelita. ZMYSŁOWOŚĆ: Przypomnijmy, że ich totemem jest boa, toteż ich seksualność wiąże się z posiadaniem. DYNAMIZM: Gdy jest się w dobrym humorze, może być uroczy! TOWARZYSKOŚĆ: Potrzebują dużo ludzi w swym otoczeniu. PODSUMOWANIE: Wszyscy badacze Afryki powiedzą wam, że boa spada na ofiarę z drzewa, zanim ta się spostrzeże. Ale wyrwać mu się to inna sprawa... " dodałabym jeszcze że są z duszą artystyczna;):) macie gównojady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!