Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagłubiony !

poomocy ! chcę ją odzyskać !

Polecane posty

Gość zagłubiony !

Jeszcze pół roku byłem szczęśliwy, miałem piękną narzeczoną, mieszkaliśmy razem i nie mieliśmy praktycznie żadnych problemów. Ja od 17 roku życia trenowałem pływanie, a ona Judo. Bylismy razem od mojej 18-nastki, ona przestała trenować, musiała dużo kuć bo chciała iść na farmację lub medycynę, chociaż i tak dosyć często jeździła na zawody. Zawsze była kobietą przy kości (broń Boże, nie była gruba) nie można też powiedzieć że była jakaś bardzo chuda, wysoka (177) i ważyła około 72kg. Dzięki trenowaniu własnie Judo była piękna i umięsniona. Potem od kiedyś przestała dużo trenować zaczęła trochę tyć ... ale mi to nie przeszkadzało ! i tak była piękna... ważyła około 80 kg ale co z tego jak w jej piękne długie i umięśnione nogi mogłem patrzeć godzinami.. raz napomknąłem coś że jej przybrało ciałka ... Ona się wkurzyła, w każdej wolnej chwili chodziła na siłownie... w trzy albo cztery miesiące schudła do 65 kg ;o ... Stała się chuda bardzo.... wyglądała jak kościotrup ... zaczęła czesto wychodzić na dyskoteki i w końcu oznajmiła mi że to KONIEC ! .. :( bylem załamany ! Spotykala się z jakimś prawnikiem ! Najgorsze jest to że ja ją nadal kocham i chce żeby do mnie wruciła.... Na dodatek widziałem ją trzy dni temu z wielkim brzuchem , podszedłem jak gdy by nigdy nic i zapytałem czy jest w ciąży. Zrobiła się bardzo zakłopotana... powiedziała mi że nie może przede mną tego ukrywać i że jest w ciązy i dodatku ze mną ! jest w siódmym miesiącu ! Najgorsze jest to że powiedziała że za trzy tygodnie wyjeżdża do niemiec do rodziny swojego chłopaka i nie wie czy kiedyś jeszcze wróci. Nie wiem co mam robić ! Ja chce ją odzyskac . !

Leć do niej i powiedz co czujesz, powiedz jakbardzo jest wazna,ile bys dla niej zrobil, Przynajmniej bedziesz wiedzialze zrobiles wszystko co mogles :)

Próbuj ratować sytuację, innego wyjścia już chyba nie masz. Nawet jeśli się nie uda, to przynajmniej będziesz miał czyste sumienie.