Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noz w serce.....

moj facet powiedzial mi

Polecane posty

Gość noz w serce.....

że marzy o długonogej pięknej blondynce że to marzenie każdego faceta mnie zmurowało myślałam że się przesłyszałam a on na to ŻE CHYBA ZDAJE SOBIE Z TEGO SPRAWE I NIE BEDE SIĘ OBRAZAC!!!!!????? powiedział że mnie kocha ale że każdy facet o tym marzy chodź ma swoją parnterkę... nie chce mi się żyć..

wszyscy są tacy sami...a my sie tak staramy...malujemy, depilujemy, stroimy i tak to wszystko na nic, bo oni zawsze beda chcieli spróbować zakazanego owocu...:-o

Gość jxckwjx
bylo powiedziec, ze kazda kobieta marzy o wysokim dobrze zbudowanym brunecie ze sniada karnacja (chyba ze wlasnie opisuje twojego?:D)

Gość niunka blondi 25
no właśnie, jak to dobrze, uf!:)

Gość a mój facet
stwierdził ,że każdy facet marzy o wysokiej brunetce z długimi nogami, biustem nr C - dokładnie jak ja:-D. Autorko- blondynki sa przereklamowane- słowa mojego faceta i zawsze podobne do siebie pod względem mentalnym.

Gość kostka lodu z dziurką
dobrze zbudowani bruneci są jeszcze bardziej przereklamowani od długonogich blondynek :D

Gość poprostu jaaa
moj powiedział swojemu kumplowi ze mi daleko do pewnej szatynki echhh szkoda gadacjak sie dowiedziałąm o tym to czułam sie jak by po mnie czołg przejechal tłumaczył ze to pusta gadka facetów ale mnie zraniło wolała bym jak by powiedział np że ma kobiete marzeń tak jak mi to mowi a teraz czuje tak jak by każde te słowo było kłamstwem

Gość do a mój facet
wspolczuje ograniczonego faceta ktory wszystkich do jednego worka wsadza i okresla na zasadzie koloru włosów.....żen

Gość ratata
a my wszystkie marzymy o pachnacym wysokim i elokwentnym brunecie czyz nie?? :) trzeba bylo mu to tez powiedziec

Gość ehhehehahah
sluchaj oni zawsze marza o tym czego nie maja:D ja jestem blondynka, nogi tez mam długie:D i nie mogłam oprzeć sie wrażeniu ze mój były wolał brunetki:D myślę ze w jego głowie nie raz pojawiała sie namiętna brunetka z bujna fryzura i dużym biustem:] Wszystkim nie dogodzisz:P