Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sezamkowa211111

jak zamazac na zdjeciu genitalia dziecka?

Polecane posty

Gość sezamkowa211111

chcialabym osiagnac taki efekt jak stosuje policja tzn takie jakby wypikselowanie. orientujecie sie moze, jest do tego jakis program online?

Gość Kiszonka
A co, na NK sie nie nadaje ? To nie dawaj .

Gość pudernica ze szczecina
Ja pierdziele..

Gość gość
Zabaw się photoshopem to na pewno coś takiego znajdziesz 🖐️

Gość sezamkowa211111
dokładnie. chciałam sie pochwalic moim słitaśnym dzieckiem, mezem ciachem i super wakacjami w egipcie :D nie, chce kilku znajomym na maila wyslac ale bez jajec. wie ktos jak to zrobic?

Gość Kiszonka
Zrób kwadraciki w paincie :P

Gość Kiszonka
Musisz kurwa koniecznie zdjecia na golasa wysylac :o

Gość sezamkowa211111
wysyłam je do kolegów pedofilów , którzy najpierw chcą zobaczyć próbki zanim zapłacą za pełnowartościowe zdjęcia

Gość sezamkowa211111
moj syn fajnie wyszedl akurat na zdjeciach, na ktorych biegal nago. chcialabym je pokazac znajomym, ale bez razenia po oczach intymnymi miejscami mojego dziecka. czy cos w tym dziwnego jest?

Gość Kiszonka
Dziwne bo szukasz dziury w całym zamiast wkleic glupim paintem jakies serduszko na jajcach czy co tam ci przyjdzie do glowy.

Gość pudernica ze szczecina
To, ze zwykle gole dziecko jest po prostu golym dzieckiem, a nie obiektem seksualnym. No, chyba, ze znajomych podejrzewasz o sklonnosci pedofilskie, ale w takim wypadku odradzalabym wysylanie jakichkolwiek zdjec. Moim zdaniem wypikselowane genitalia beda wygladaly smiesznie.

Gość gergreg
fajnie wyszedł tylko na kilku zdjęciach? to może on ogólnei nie wygląda fajnie? po co więc oszukiwać znajomych? wyślij zdjęcie na kótrym wygląda normalnie

Gość Kiszonka
No troche smieszne, tym bardziej ze to znajomi, a nie znajoma znajmej co mieszka w krakowie i ma znajomego znajomej w pcimiu dolnym.

Gość gość
To utnij mu tyłek i będzie git

sorry ale jakbym dostała od kogoś znajomego fote małego dziecka z zamazanym fiutkiem to bym pomyślała ze ten ktoś ma chore skojażenia i kosmate myśli.fi donc!

Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie dajcie się !!!!!!!!!!!!!! nie zamazujcie genitaliów!!! PO z putinem chce nam zamazac wszystkim genitalia!!!! nasz sw. pamieci prezydent mial genitalia i co??!!!!!!!!!!!!!! PO go zdjęło!!!!!!!!! Genitalia leżą obok komisu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wiesz co-pierdolnieta jestes,ja po 1 nie wysłałabym komus zdjecia mojego nagiego dziecka,nie mozesz wysłac fotki na której jest w ubraniu?kuzwa ale wysyłanie fotki gołego dziecka z zamazanymi genitaliami jest juz chore jakies i co najmniej dziwne jak cholera:o

fakt,masz kobieto chore skojarzenia skoro zamazujesz dzieciakowi genitalia na focie to znaczy ze traktujesz je jako obiekt kurwa erotyczny:o:o:o ale sie zniesmaczyłam od rana:o:o:o

Gość jeżeli chcesz
te zdjęcia zamieścić na nk, to nie zdziw się, jak ktos najmniej do tego powołany sobie je skopiuje i bedzie się pastwił nad twoim maleństwem na innych portalach. Tu na cafe robia juz takie numery wystawiajac fotki do oceny. Czy ptrzeba jakiegos szoku by denni głupi i próżni rodzice budzili sie z ręka w nocniku? Mam tylko nadzieje, ze twoj chlop jest mądrzejszy ood ciebie i sprowadzi cie do parteru. A swoją droga czy nie dociera do ciebie, ze osmieszasz sie przed innymi swoja próżnościa bo nie mozna tego inaczej nazwac

Gość zameczek25
Skroro masz męża ciacho jesteś mega ładna i byłaś w egipcie to pokaż te zdjęcia nam...:P