Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonka82K

Ślub w ciąży

Polecane posty

Bardzo ładnie dziewczyna w ciąży będzie w niej wyglądac. A który to będzie miesiąc?

Gość Miss Cole
Wszystko zalezy w ktorym miesiacu bedziesz brala slub. Ogolnie empire ladnie sie ukladaja.

Gość Iwonka82K
Bede brala slub pod koniec 6 miesiaca:)

ja bym brała;-) Sukienka jest bardzo ładna:-) na ciążowym brzuszku będzie dobrze wyglądać. Ma też szerokie ramiączka i dobry dekolt do powiększającego się biustu.

Gość artemida10
mam suknię ślubną do sprzedania biała na ramiączkach, byłam z niej bardzo zadowolona na weselu zrobiła furorę wiec jeśli jkesteś zainteresowana daj znać na e mail artemida10@o2.pl wyślę ci zdjęcia. brałam ślub w 6 miesiącu ciąży ale jest super uszyta i ma duzą regulacje jeśli chodzi o brzuszek. ponadto jest lekka wiec sie nie zmaczysc i nie uciska brzuszka bo ma specjalna halke na kole. co do ceny sie dogadamy:)

Gość pytanko numer 1
Iwonka a welon bedziesz zakladac czy nie?

Gość ejbisi
dzikiwąż - nie zgadzam się, moim zdaniem fajnie wygląda dziewczyna z brzuszkiem na ślubie :) Lepiej niż panna młoda z dzieckiem:P

Gość ahh kurna
Ślub to tylko formalność. Kiedyś nie było ślubów. 'Słowna przysięga wiązania się z kimś na całe życie'. W domu też można sobie poprzysięgać.