Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karusia czarnula

cera po PORONIENIU...prolaktyna?

Polecane posty

Gość karusia czarnula

Poroniłam ciążę wymarzoną....Za miesiąc chciałabym ponowić starania. Jestem po 2 okresach po zabiegu które są teraz idealne książkowe bym powiedziała. Tylko po drugim okresie niesamowicie poprawiła mi się cera, tak pięknej nie miałam nigdy ( przedtem trądzik okrutny, w krótkiej ciąży jeszcze gorszy) Nie zrozumcie mnie xle ja się bardzo cieszę że po tylu latach mogę wyjść na ulicę bez podkładu,ale z drugiej strony boję się że to przyczyna prolaktyny. przed ciążą miałam samą prolaktynę ok a po obciążeniu dużo za dużą. brałam bromergon aczkolwiek w ciążę zaszłam na samym castagnusie . Boję się że może znowu ta prolaktyna skacze. Gin na urlopie a w laboratoriach nie zrobią mi prolaktyny z obciążeniem bez skierowania. Czy któraś z Was tak miała? cera się poprawiła miesiączki unormowały a prolaktyna ok? proszę piszcie

Gość lulinawka
w laboratorium robia prolaktyne z obciążeniem bez skierowania !

Gość tajasne
jakbyś miala prolaktynę nie halo tobyś nie miała ładnej cery. raczej po prostu hormony ci sie unormowały. zachodz smiało :)

Gość kiedyś tu pisałam111111111
ja mam dośtępne tylko laboratoria diagnostyki a tam prolaktynę z obciążeniem robią tylko ze skierowaniem niestety. tajasne może masz rację bo jak wyszła za wysoka to trądzik był.:-))

pomyliłam nicki;-))

Ja mialm wysoka prolaktyne OD 8LAT IZAWSZE MIALAM ladna cere. WIEC NIE MYSLE ZE TO OD PRL.

Gość karusia czarnula
prolaktyna to moja zmora bo jak Wam już pisałam jak zaszłam w ciążę to byłam tylko na castagnusie bo bromergon mi się skończył, castagnusa przerwałam bo w ciąży nie wolno i może to było za gwałtowne odstawienie i ta franca znowu skoczyła i z dzidziusia nici:-(((

Ja od poczatku ciazy bralam duphaston na podtrzymanie i urodzilam zdrowe dziecko.

ja miałam luteinę....tylko z leków + oczywiście witaminy