Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martula1993

Bąbelek z wewnątrzej strony wargi-co to???

Polecane posty

Gość Martula1993

Witam. Co jakiś czas pojawia mi się tak jakby mała kuleczka-bąbel z wewnętrznej strony wargi koło dziąsła na dole.Zawsze myślałam,że może starłam sobie dziąsło ale teraz na 100% nie. Miał ktoś coś takiego?

Gość Często
opryszczka robi takie psikusy w postaci bolących lub swędzących bąbelków na zewnątrz lub wewnątrz wargi. Smaruj zoviraxem, płucz jamę ustną listerine'em. Od tego nie umrzesz, nie panikuj!!!!! Prowadź zdrowy tryb życia, zmuszając układ immunologiczny do pracy a pozbędziesz się bąbelków i chorób jamy ustnej. Szczegóły w t. "Higiena jamy ustnej" co znajdziesz na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl

Gość a ja myślałam, że
ten bąbelek wyskoczył Ci na wewnętrzej stronie wargi sromowej. Wtedy to byś miała przechlapane. Ty wiesz, że ten wirus lubi i tam się ulokować?

To może być opryszczka. Mi się nawet raz zrobiła w nosie. Słyszałam o przypadkach kiedy lokuje się w ustach. Nie wiem czy leczy się ją tak samo, czy trzeba przeczekać. A może po prostu się ugryzłaś? Poczekaj jeden dzień i jak nie przejdzie to idź do lekarza albo do apteki, może coś ci poradzą.

Gość Karolinka

Witam,mam jakby kulkę pod dolną wargą,jest twarda i rusza się na około 0,5 cm,jest wielkości ziarna grochu i mam to 5 dni,nwm co to,jak ktoś wie niech pomoże