Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahah.

Jak mam się malować?

Polecane posty

Gość hahahahahah.

Mam ciemnoniebieskie oczy, brązowe włosy i bardzo jasną cere. Nie wiem jaki makijaż by mi pasował.

Gość hahahahahah.
hmm... starej... taa.. mam 16 lat .

oko w brazowych odcieniach tez bedzie ci ladnie wygladac, pomarancze ja tak sie maluje , mam ten sam typ co Ty i jest super tez ładnie wyglada srebrne oko i jakies elementy granatu ale taki makijaz zadko kiedy mi wychodzi ladny ale jak juz wyjdzie to tez wyglada to rewelacyjnie

mowia tez ze w Fioletach nam ladnie ale ja osobiscie uwazam ze nie. przynajmniej u mnie . mam cienie pod oczami , gleboko osadzone oczy, nie wyglada to dobrze. wyglada to tak jakbym cale oko miala sine x]

Gość hahahahahah.
Ja też mam cienie pod oczami ... to jest okropne . Ale postanowiłam, że na wakacje sie nie bd malowac tylko sie troche opale. No i mam... opaliłam sie całą na złoto, a twarz nadal biała. Taak... Ladaco, ja to już niedługo do grobu się powinnam kłaść. Taka stara, spasiona świnia z pomarszczonym ryjem jak ja to nie powinnam wgl z domu wychodzic, bo ludzi jeszcze wystrasze.

ja tego lata tez sie opalilam twarz ukrywalam przed slonczem ale mimo to opalila sie niestety xD bo wole miec jasna twarz. no ale nei jest zle:) pozdrawiam

Gość hahahahahah.
Ja mam taką dziwna cere. że najjaśniejsza jest na policzkach . i czesto mam uczulenia i mi sie orbią jakieś dziwne plamy na twarzy .