ashley_1985 0 Napisano Lipiec 28, 2010 Biorę Duphaston od 16 do 25 dc po 2 tabletki dziennie. Ostatni okres miałam 26 czerwca, cykle 28 - 30 dniowe. W tym miesiącu zaczęłam brać tabletki 11.07, 14.07 byłam na kontrolnej wizycie u ginekologa i Pani doktor powiedziała że mam ładne dojrzałe jajeczko, ale ponieważ już biorę tabletki to raczej nie zostanie uwolnione. W międzyczasie jednak, a dokładnie 16 przestałam brać duphaston (wyjechałam do rodziny do innego miasta i zapomniałam ich wziąć ze sobą). Zważywszy że kochaliśmy z mężem w ciągu tego tygodnia, czy jest szansa na to że jestem w ciąży??? Na test chyba jeszcze za wcześnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość UUUUUUUUPPPPPPPPPP Napisano Lipiec 28, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Guzik z petelka Napisano Lipiec 28, 2010 na dwoje baba wrozyla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
YourDesire 0 Napisano Lipiec 28, 2010 WYDAJE MI SIĘ, że jest szansa. I naucz się, że jak już zaczynasz brać tabletki i do tego hormony miej je zawsze przy sobie! mieszasz w oraganizmie..a później jest problem. Najczulsze testy wykrywają 7-dniową ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach