Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haggis

Na pokaz?

Polecane posty

Gość haggis

Postaram sie opisać krotko.. Kobieta bardzo emocjonalna i uczuciowa. Z drugiej strony z symptomami border line. Czesto sie klocilismy, Raz mnie uderzyla robila mi chore jazy zazdrosci. jakies scenki. Potrafila powiedziec znikaj zmojego zycia apotem przepraszac, powiedziec nic da mnie niezaczysz apotem ze to wzlosci z ejestem je calym swiatem. Potrafila zrywac co drugi dzien. Zawsze sie klocilismy po kilka razy wtyg .. wielkie klotnie wielkie godzenia. Klocilismy sie wnasze pl roku wmoje urodziny w dzien kobiet. No poprostu toksyczna laska. Ale mowila ze jest jej cudownie jak znikim inny wczensiej z ejestem jej calym zyciem radoscia z e chce zemna zamieszkac nie chce byc juz znikim innym itp. Miesiac temu dni jak co dni.. czyli klotnie ale ona nagle w pewnym momecie zaczela twierdzic z eja mam ciagle ocos pretensje ze ja ranie itp... A to jak wczesniej zrywala co drugi raz robila chore jazy czy mnie uderzyla to sie nieliczy.. Pozniej gadala ze ja niewsparlem potem znowu klotnia ocos i doszlo do tego ze ona powiedziala ze ja ostatnio ranie ze powinienem cos teraz zrobic. niewidywalismy sie przez 2 tyg jdnak piszac codziennie na gg. a nieproponowala spotkania ja tez. jak twierdzila potych przykrosciach jakie jej sprawilem to che ale narazie niepotrafi by bylo cudownie jak kiedys od tak ze musze sie pstarac pokazac ja mi zalezy. Spotkaliśmy sie w koncu to skonczylo sie na tym ze ja trzasnelem drzwiami od jej auta a oa wyzwala mnie od skurwysynow. Potem sie nieodzywalem nieodp na smsy. Ale wkoncu uleglem i pisalismy znow. znow jakies klotnie.. wieczorem mi pisala milego smsa z eteskni kocha z ecce by bylo jak dawaniej arano jzu robila sceny zazdrosci ze ja okłamuje itp zebym szedl sobie do tej "kurwy" itp.. az doszlo do takiej kltni z echciala bym usuwal nk itp. (mielismy wspolne konto nk) ale nierozstalismy sie. Ona oczekiwala ze ja co zrozumiem i bedzie lepiej. Nagle zaczela pisac milo, skarbie kochanie.. mi sie wydawalo dziwne ze zniemalze tozstania zaczyna popadac w druga skrajnosc to pisala ze kochamy sie, bo cie kocham gluptasie itp.. Poszedlem na to i sie umowilismy mialo juz byc ok to zmarl jej dziadek niespotykalismys ie ale staralem sie ja wspierac pisac cos milego itp. pewnego razu niebzyt milo zakonczylismy rozmowe na gg to ja sie nieodzywzle nastepnego dnia ona tez. Kolejnego dnia napisala ze sie nieodzywam ipewnie bym sie nieodezwal gdy nie ona.. I zazcela sie wielka rozmowa z eja ja niby traktuje oschle ze nic znierozbilem nieproponowalem spotkania ze niczego niezrozumialem aby wtedy bylo super, powiedziala z eto koniec usunela nk z eniedojazalem do niej itp... Ja pisalem wtedy z echyba tego odpoczatku chciala itp na koncu cos piszac o tabletkach ale wyslza jzu do pracy. To mi wieczorem napisala "jak ty nic nierozumiesz... tabletki biore dla siebie i niemam zmiaru nikogo szukac innego, od miesiaca nic do ciebie nie dociera dopiero gdy napisze koniet to wtedy cos myslisz" Juz na to niodpisalem. Na drugi dzien jestem na gg ona tez isie nieodzywam ona tez nie. potem mam opis "i przyszly korkociagi :P" a ona ";)" by zacwile zmienic na "byle do 12stego :)" ja sie nieodzywam ona tez. Wieczorem wchoze na gadu i patrze ze ma opis "w poniedzialek wolna chatka :)" dzis rano bylem na gg ona weszla iznow opis "byle do 12stego:)" az wkoncu zeszla z gadu zopisem "praca" i poszla do pracy. inieodzywalismy sie. czy to jakies prowokacje zjej strony.. Ona juz wiele razy robila cos na pokaz jakies opisiki itp. tylko co wtej sytuacji ona chce uzyskac. dzieki i sory za bledy.

Gość easyyy
ile Wy macie lat? i o co chodzi z tymi tabletkami? jakie tabletki?

Gość haggis
Ja 23 ona 20... tabletki antykoncepcyjne bo kupowalem jej pare dni temu bo mielsimy zasade ze raz ona raz ja. I na koncu tamtej rozmowy napisalem ze przydadza ci sie teraz te tabletki. Ona ta osttania wiadomosc odebrala dopiero wieczorem i tak odpisala jak mowie a na nastepny dzien te opisiki jak i dzis rano.

Gość easyyy
tekst o tabletkach był słaby. miała prawo się na to wkurzyć. prowokacje na gg są.. myślę.. że do Ciebie, ale czeka na inicjatywę z Twojej strony. jest między Wami ewidentny problem komunikacyjny. piszesz, że robi Ci draki nie wiadomo o co, ale myślę, że z Twojej strony też jest jakiś problem (np z zazdrością- wnioskuję po tekście o tabletkach). czytając o tych skrajnościach nasuwa mi się wniosek, że dziewczyna czuje się niedowartościowana w związku- może masz olewający stosunek, nie komplementujesz jej, może jesteś w relacji ukierunkowany na siebie.. musisz sobie przemyśleć. jak nie usiądziecie i nie pogadacie otwarcie- to nic z tego nie będzie.

Gość haggis
to co mam teraz zrobic po tym jak sie rozstala i niepisze juz? Myslisz z e ona dalej lczy ze sie do niej odezwe ze tymi opisami prowokuje mnie do tego?