Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze DZIEWICA xyz

gdy DZIEWICTWO zaczyna przeszkadzać

Polecane posty

Dlaczego faceci boją się dziewic? Kolejny w moim życiu zwiał... Tym razem postanowiłam sobie, że mu nie powiem, że jestem dziewicą, ale niestety trafiłam na doświadczonego i bystrego - zorientował się sam... I chyba nici z tego romansu... A miało być tak pięknie!

Po czym poznał? po błonie! Popatrzył do ucha i zobaczył że błona jest nienaruszona.

Zorientował się, bo chciał we mnie wejść... trochę palcami, później męskością... Zapytał, czy to dlatego "tam" jest tak czule... bo rzeczywiście parę razy troche mnie zabolało... O masakra!!!

TVR CARRABERA> a niby po czym to wywnioskowałeś, bo ja bym dziewicy nie chcial. No chyba, ze by miala max 20-21 lat. Taka, ktora ma 25 w gore, to juz jest zryta, bo szukala ksiecia na bialym, rumaku i kazdego odrzucala. Ot taka ksiezniczka

ten u góry to podszyw z tym uchem.

Gość ladaco
i czasem sobie tą świecę w dupe wsadzam :O

jeszcze DZIEWICA xyz> widze, ze nie chronisz tego dziewictwa, jak reszta, wiec trafilas na buca. Dobrze,. ze nawial, bo tylko do seksu bylas ;)

tak, to może któryś z Was się ze mną umówi na kawę, zobaczymy czy jak przyjdzie co do czego, też będziecie tacy odwazni...

tak KSW, chciałam seksu!!!

a teraz mi został seks z moim sąsiadem z naprzeciwka ide właśnie do niego niech mnie czegoś nauczy

poszyw u góry.

Gość gość
Żaden facet by nie zrezygnował z seksu nawet gdybyś była dziewicą, bo byłby za bardzo napalony 🖐️ mieć gołą laskę i nie skorzystać??

Bylem 5 miesiecy w zwiazku z ładna dziewczyną, ktora nad wszystko miala kariere, pracę, wyksztalcenie. Po jej zachowaniu tez stwierdzilem, ze byla dziewica. Twierdzila, ze do lozka idzie tylko z wielkiej milosci, nie pozwalala sie dotykac po piersiach, nawet przez ubranie, dla niej jak sie calowalismy, to juz przezylismy nie wiem co razem. Porazka. Tylko z ta rtoznica, ze ona nie chciala sie kochac, wiec jest sama nadal i jest dziewica. Ty inna jestes i napewno bym nei nawial, a nawet bym sie cieszyl, bo chcesz! Wbrew pozorom, prawie zadna nie chce. Skad jestes autorko?

Gość to tylko graa
ile masz lat autorko? a co do tego faceta to myślę, że po prostu byłaś mu tylko potrzebna do jednego i nie myślał o Tobie poważnie. Jak spotkasz faceta, który będzie Tobą na poważnie zainteresowany to będzie miał gdzieś czy jesteś dziewicą czy nie, bo i tak będziesz nią do pewnego momentu:P Ja mam 23 lata i tez jestem mimo że miałam faceta dość długo. Na początku czekaliśmy z tym później jak już byliśmy gotowi - znaczy ja bo on szybciej hehe to się posypało i nie jesteśmy już razem. Więc moje dziewictwo zostało nienaruszone i nie uważam żebym była z tego powodu wybrakowana:P Ani jakaś wyjątkowa. Po prostu tak wyszło. Każda kiedyś była dziewica i każdy prawiczkiem co to za ocenianie ludzi według tego kryterium:P Tylko ludzie ograniczeni tak robią:)

Gość to tylko graa
nie dała sie po cycuszkach dotykać?:D to chyba nie miała tam czucia:P

bo widać nie był dobry w te klocki i się przestraszył niektórzy wręcz szukają dziewiczych dupencji chcesz stracić ,no problem

Gość vera penera
KSW to pedał dlatego nie daja mu

jestem z Warszawy. a między nami było praktycznie wszystko, czyli pieszczoty oralne itd. tylko do samego stosunku nie doszło... a chciałam strasznie tego seksu, bo mnie bardzo podkręcił... Ciekawe czy jeszcze się odezwie, mogę się zalożyć, że już nie :) P.S. To nie był kandydat "na cale życie". Chcialam malego romansu i tyle.

DZIEWICTWO - mądry facet sam się zorientuje, a głupi Ci w nie nie uwierzy. O ironio!!! Umrę jako dziewica :(

gość byl w porządku, widać było, że ma doświadczenie, był przygotowany, umowiliśmy się w wiadomym celu, tylko zorientował się i zacząl myśleć za dużo, no i lipa...