Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

sposób na tłuste włosy

Polecane posty

ciągle mam tłuste włosy. po umyciu na drugi dzień są nawet nawet. a już na kolejny są klapnięte i się robią tłuste. wy też tak macie jak ja?

Gość wawel castleeeeeeeeeeee
Tak i dlatego myjemy codziennie

Gość wymarzona
nie ma sposobu niestety,trzeba myc w/g potrzeb.

Boże myjcie sie a nie żalcie że brudni chodzicie ..to tak jakby napisać że mam brudne nogi ,chociaż myję je co tydzień ...

Gość dfdfdfgdfgdrterter
Ja przywyczailam wloski do mycia codziennie .. przygryzłam wargi i myłam co 2 dni :) tylko nie mam juz tak tlustych na nastepny dzień :) i myje co 2,3 dni

Gość no ja tez myje
codziennie,max co drugi dzien, ale to juz musza byc zwiazane, ale i tak zle sie czuje.

Gość no ja tez myje
mi "przetrzymanie" wlosow nic nie dalo.

Gość melpomenka
a probowalas jakichs porzadniejszych kosmetykow do wlosow przetluszczajacych sie? ja dlugo szukalam czegos odpowiedniego i dopiero fryzjerka dala mi cos co rzeczywiscie pomoglo. i teraz w ogole nie uzywam takich "zwyklych" kosmetykow tylko zamawiam przez net (np na belisoshop.eu) takie typowo fryzjerskie produkty, naprawde duzo lepsza jakosc od tego co w zwyklych drogeriach.

Gość qwertura
zrób tak jak będziesz miec luz (nie będziesz musiałą się nigdzie pokazywac) nie myj ich zostaw kilka dnie takie jakie są (obrzydliwe ale skuteczne) im dłużej tym lepiej, potem umyj je porządnie (niekoniecznie do przetłuszczających się) i znowu zostaw na kilka dni. zrób parę razy takie sesje i zobaczysz że włosy będą dłużej świeże jak tak robię co 2-3 miesiące , i myję potem co 2,3 dni ,później z czasem coraz częściej muszę aż robię sesję tłustości w znowu jest dobrze im bardziej odtłuszczasz tym bardziej będą się przetłuszczac

Ja używam URT - Oil z nafta oczyszczoną. Raz dziennie wcieram to w głowę i w nasadę włosów. Czasami daję też na końcówki, jak się zaczynają rozdwajać (mam długie włosy). Jestem zadowolona, bo specyfik może z nazwy brzmi dziwnie, ale działa bardzo dobrze.