Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flabafla

moj wstydliwy problem- hemoroidy

Polecane posty

Gość flabafla

mam 20 lat i za nic nie pojde z tym do lekarza, wiec mnie nie namawiajcie nawet. czego uzywacie na TO, ja kupilam prokto-hemolan, taka masc ale po 3 dniach nadal boli. Czy to sie kiedys "schowa" do srodka, bo czuje sie z tym okropnie. Kiedys dalo sie schowac nie smarowalam niczym i bylo ok, a teraz wychodzi. Przepraszam ze tak to troche glupio pisze ale mysle ze ten kto sie boryka z tym problemem zrozumie o co mi chodzi. A moze jakies domowe sposoby?

Twój pierwszy błąd to taki że oczekujesz wyleczenia po 3 dniach...

Gość flabafla
prosze o porade a nie wytykanie bledow

To jest właśnie porada że liczysz na cud po 3 dniach...powinno ci dać to do myślenia bo z twoim słomianym zapałem nawet nie ma sensu polecać innych leków szkoda kasy

Gość flabafla
to niby kiedy ma to zaczac dzialac? W grudniu?

Zmień dietę.Dość dobrze działają czopki propolisowe, ale są trochę drogie. Naucz się robić mikrowlewki(gruszka do ręki, i do roboty, tylko nie mydliny, jak to ktoś pisał). Jest tu wątek,,Lewatywa-to działa", tam poszukaj wiadomości.

Gość flabafla
no nareszcie ktos zyczliwy, dziekuje

Gość niunka blondi 25
moze mi ktos wyjasnic czym sa te hemoroidy?

Ponoć czopki lepiej działają od maści możesz łykać także tabletki np cyklo 3 fort które poprawiają krążenie żylne (nie tylko w kończynach) Tylko kup to co mówię a nie to co najtańsze... Procto hemolan który używasz może być (i maść i czopki)

Gość niunka blondi 25
ja wiem ze zylaki ale dokladniej jakie sa objawy i wogole co to jest? i wlasnie z czego?

do kochająca jeść Dużo osób ma hemoroidy zwłaszcza kobiety w ciąży (i po ciąży) więc twoje tekst świadczy o braku wiedzy lub o zwyczajnej głupocie na którą mam alergie

Gość rany , co za problem
unikać zaprć i wzdymających potraw maści, czopki a codziennie należy brzydko mówiąc hemoroidy wpychać do środka, poza zwieracz. Hemoroidy bolą, jak te guzki wydostają się na zewnątrz i są uciskane przez zwieracz, krew tam zalega. jeśli sie tego nauczysz, poczujesz dużą ulgę Oczywiście wszystko to w absoilutnej czystości i czystymi rękoma. w ogóle przy hemoroidach musisz szczególnie dbać o higienę bo to stan zapalny, jakby nie było

Gość flabafla
Odwazylam sie pogadac z mama, podobno od strony babci wszyscy maja wiec to chyba jakies dziedziczne, mnie tez nie ominelo. Sprobuje kupic jeszcze jakies czopki. A tak na marginesie, to szlam do lazienki "wepchnac" sobie TO do srodka, a siora do mnie- Znowu zle tampona wlozylas? chodzisz jak pokraka! Super

trochę będziesz jak pokraka, a później one się ułożą, krew swobodniej bedize przepływać i nie będzie tak dokuczać

Gość flabafla
"trochę będziesz jak pokraka, a później one się ułożą, krew swobodniej bedize przepływać i nie będzie tak dokuczać" Zaraz zaraz, to one nie znikna, nie wylecza sie tymi masciam i czopkami? Beda do konca zycia?

żylaki tylko operacyjnie się usuwa czy na nogach czy na odbycie

Gość kjiuytvvv
idz do lekarza