Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milunia Lusesitta

DZIEWCZYNY! JAK O SIEBIE DBACIE?????????????

Polecane posty

Gość Milunia Lusesitta

Prosze, napiszcie w jaki sposób dbacie o siebie? Ja niby dbam o siebie, co dzien makijaż, perfumy, kąpiel, a jednak nie wyglądam na zadbaną kobiete, tylko taką zwykłą przeciętniare...:-( Czym to moze być spowodowane? Moze cos robie nie tak, albo czegoś nie robie...?

Gość kasss88
perfumy to nie wszystko:) ile masz lat????

Gość Milunia Lusesitta
25

Gość moznaa
dobry podkład jest wazny, dobre ciuchy i PRZEDE WSYZTSKIM ŁADNE I DOBRE BUTY. buty sa najwazniejsze w całym stroju.

Gość katarzynka78
no napewno dbam o chigiene, stosuje kremy nawilzajace zeby skora wygladala zdrowo,jakies ladne perfumy makijaz delikatny hoiaz nie zawsze mam potrzebe sie malowac,jakies ladne cuszki wyprasowane czyste, ladne dodatki czyste buty ladie zrobione paznokcie, umyte zabki

Gość a jak sylwetka
szczupła sylwetka i zdrowe lśniące dobrze ostrzyżone włosy - to tez podstawa - włosy to 3/4 sukcesu.

Gość no ja tez myje
ciuchy podkreslajace Twoja urode i osobowosc. czyste wlosy, umalowane paznokcie u stop i rak, ale dokladnie, anie pacnac lakierem byle jak, musi byc to wykonane starannie(haha,a siedze teraz z odprysknietym lakierem:D), i coz, odpowiedni makijaz-nie przesadzny i styka.

Gość a jak sylwetka
a , no i ciuchy dopasowane do figury i rozmiaru. Co z tego, ze bluzeczka czysta i modna jak rozmiar czy dwa za mała i odciskają się fałdki, co z tego że rurki za 300,- jak figura nie do rurek

Gość no ja tez myje
i figura-ja cwicze.

Gość katarzynka78
jestem szupla osoba wiec wygladam zdrowo nie przesadnie chyda ani gruba, najbardziej dbam jednak o paznokcie no i buty bo kazdy zwraca na nie uwage ostatnio widzialam kobiete wypacykowana jak lalka a paznokcie brudne ze zlazacym lakierem

Gość Milunia Lusesitta
figure mam ok, włosy sie troche przetluszczaja i sa oklapniete

Gość Marcelatoobyy
Hmm no ja mam podobny problem. Mam taką budowę ciała (szerokie biodra, wąskie ramiona) ze w żadnych uibraniach nie wyglądam dobrze... Codziennie dbam o siebie, makijaż, higiena itp... Kilka razy w tygodniu porządny peeling, maseczki.. Ale nie zawsze wyglądam na zadbaną... :(

Gość kasss88
do włosów używaj specjalnych szamponów,polecam mgiełkę Radical,wystarczy nią spryskać suche lub umyte włosy-mnie to pomaga

Gość Milunia Lusesitta
jestem troche malo wyrazna. Wlosy mam ciemne, ale brwi jasne, musze kilka razy dziennie malowac...:-(

Gość katarzynka78
a jak postrzega cie otoczenie czujesz sie atrakcyjnie czy raczej nikt nie zrwaca na cienie uwagi?

Gość kasss88
Jeśli są oklapnięte spróbuj je suszyć ze spuszczoną głową,wtedy uniosą się przy nasadzie,będą bardziej puszyste

Gość kasss88
Jasne brwi,ciemne włosy...hmm może henna byłaby w tym przypadku dobra?? Nie jest to duży koszt a brwi czy rzęsy będą nawet przez miesiąc ciemne.A chorujesz na coś??

Gość katarzynka78
albo uzywaj pianki do wlosow podczas ukladania

Gość Milunia Lusesitta
używam pianki, ale po niej są jeszcze bardziej cięzkie i przyklapnięte.

Gość humor
coś w kwestii dbałości o ręce -Co pani robi sąsiadko, że ma pani takie piekne gładkie dłonie? -Nicccccc

Gość katarzynka78
nie mam tego problemu wiec ci nie doradze moze idz do fryzjera zeby ci cos doradzil moze jakas fryzure wg mnie aby odbierano cie jako zadbana artrakcyjna sama musisz sie taka widziec bo jesli bedziesz zamknieta i zakompleksiona nic z tego ni bedzie ja zawsze bylam brzydkim kaczatkiem a teraz nie mam z tym problemu jesli chodzi owyglad itd

Gość kasss88
a kremy,balsamy jakieś używasz??

regulujesz brwi pęsetą, myjesz się codziennie, kremujesz, peelingujesz co jakiś czas, makijaż delikatny, chodzisz skromnie, lecz zachęcająco ubrana, włosy myjesz, by nie były tłuste, paznokcie zadbane, stopy i dłonie. przede wszystkim ruszasz się i dobrze odżywiasz. bez tego każdą osobę uważam za zaniedbaną. zawsze za bardziej zadbaną osobę będzie uchodziła osoba szczupła niż osoba z nadwagą. więczacznij od tego, później postaraj się o resztę :classic_cool:🖐️

Gość katarzynka78
do twarzy polecam te rozswietlajace wyglada sie wtedy promiennie i zdrowo,

Gość Milunia Lusesitta
no i depiluje się bardzo rzadko. Tzn. gole raz w tygodniu rece, bikini, a 2razy w tyg nogi i pachy.

Gość Milunia Lusesitta
Moja skóra nie jest zbyt gładka... pełno przebarwień i pieprzyków, a jak widzialam niektore laski na plaży- miały idealnie gladka skore.

No to tak:rano myje ciało,zęby,dezodorant,perfumki,balsam. później po wysuszeniu głowy i zazwyczaj niestety jej wyprostowaniu :o robie sobie makijaż- krem,puder,tusz do rzęs,róż,czasem cienie. specjalną szczoteczką ładnie czesze brwi :P ,biżuteria jakaś(mam mnóstwo kolczyków dlatego też często zmieniam) i stały łańcuszek od mojej milosci :) wieczorkiem znów się myje i zmywam makijaż-czasami zapomne i się odrazu źle czuje :P no i fajne ciuchy-to znaczy moim zdaniem,nie każdemu muszą się podobac. a no i się gole co dwa dni,chociaż teraz zdarza mi się codziennie. ja wyglądam raczej na zadbaną dziewczyne ale staram się nie rzucac w oczy i nie chcę wyglądać jak jakaś zmalowana lala typu stara maleńka. przeciętność i skromność się ceni :)

Gość muzykakoncalata
ja raz czasami dwa w tyg robie peling gruboziarnisty zeby wygladzic skore stosuje garniere do bardzo suchej skory pomimo ze mam ciemna karnacje uzywam balsamow brazujacych tak raz na miesiac zeby nadac jej zlocisty kolor niestety nie wychodze na slonce se opalac bo bardzo szybko sie opalam, dbam o paznokcie reguluje brwi gole nogi co kilka dni latem zadziej zima bo porostu wolniej odrastaja, dbam o wlosyi caloksztalt