Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milunia Lusesitta

DZIEWCZYNY! JAK O SIEBIE DBACIE?????????????

Polecane posty

no i racja-tłuste włosy to złoooooooooooooooooooooooooooo :o no i moim zdaniem paznokcie-nie obryźnięte,niestety ja długi czas to robiłam,więc teraz zdarza mi się skubać lakier-ale lepsze to niż paznokcie :P

Gość Milunia Lusesitta
no wlasnie zdarzaja mi się brudne butki, choć jak są czyste wyglądaja calkiem fajnie, ale we wszystkich spodniach (tzn mam ich tylko 2 pary) mam postrzępione nogawki

Gość hondzik91
i dziisz sie ze nie wgladasz na zadbana wydaje mi sie ze to jesttylko prowo bo piszesz glupoty

Gość Milunia Lusesitta
to nie prowo...nie gole co dzien nóg, bo po co, skoro nie widac odrosnietych wlosków, a wlosy jak sa troszeczke tluste to spinam, a nie chodzę na niechluj i pisze, ze wygladam na zadbana!

Gość hondzik91
ja tez nie codziennie ale nie chodze w podartch spodniach czy brudnych butach,

postrzępione nogawki?:o a specjalnie,czy od chodzenia? nienawidze takiego czegoś!-własnie często brudasy tak łażą,fuj. oczywiście Cię nie obrażam ale staraj się dbać bardziej o spodnie:P no i faktycznie-regulacja brwi.

Gość Milunia Lusesitta
brwi są aż za bardzo wyskubane, a do tego jasne, dlatego tez mopja twarz jest bez wyrazu. A co robicie, zeby miec gladkie ciało i taki jednolity kolor skóry???

Gość lkdd
Ja wyglądam na zadbaną i czystą (już wiele osób mi to mówiło). Oczywiście codziennie wieczorem się kąpię, rano myję, włosy myję co drugi dzień, jak są tej drugiej świeżości to ubieram jakąś stylową opaskę z materiału. Raz w tygodniu robię peeling i maseczkę. Nie perfumuję się codziennie, lubię jak pachnę moim balsamem, włosy zawsze ładnie mi pachną, maluję się delikatnie, nie używam podkładu, ZAWSZE mam pomalowane paznokcie u stóp, gładkie nogi. Paznokcie u rąk albo pomalowane na bezbarwny, ostatnio częściej french, róż lub czerwień. Jestem ładnie schludnie ubrana, ubrania zawsze czyste, pachnące i wyprasowane. Te czynniki sprawiają że po prostu wyglądam na zadbaną i bardzo czystą i też taka jestem.

balsam przede wszystkim,no i troche sloneczka nie zaszkodzi. ja uzywam z ziaji o zapachu kokosa mniam. a wyskubane brwi są okropne. ja lubie sporo brwi ale ladnie wyprofilowanych. też mialam dosc jasne ale o dziwo mi sciemnialy i jestem zadowolona:)

lkdd Ja wyglądam na zadbaną i czystą (już wiele osób mi to mówiło). tzn jak to Ci mowia?:D dziwny rodzaj "komplementow":P jakos sobie nie wyobrazam takiej sceny, tzn wyobrazam ale strasznie dziwnie to musi wygladac:D

Gość lkdd
Takie to mam bezpośrednie koleżanki :classic_cool:

Gość Floo
dokładnie, brwi nie mogą być zanadto wyskubane bo wygląda to okropnie! Powinno ich byc troche, wystarczy je tylko ładnie wyprofilować. Jeśli masz ciemne włosy a jasne brwi to poprostu zrób sobie henne na brwi ;) zawsze to lepiej wygląda, no chybva że jestes blondynką tak jak ja np, to naturalnie jasne brwi są ladniejsze ;) Włosy, włosy i jeszcze raz włosy! nie mogą być tłuste bo chociaz niewiadomo jak dobrze byś wyglądała to one zepsują to wszystko... ja myje je codziennie rano. Ubranie wiadomo, dobrze dobrane, nie za dużo wszystkiego żeby nie wyglądać jak choinka. Jeśli masz zgrabne ciało to je eksponuj.. tzn jeśli masz ładne nogi i pupę to nie bój się ubierać obcisłych spódnic po kolano np takich ołówkowych czy leginsów z np tuniką... w końcu jesmy kobietami ;) btw wiadomo kąpiele, peelingi, balsamy, lakiery, delikatny makijaż który wygląda możliwe maksymalnie naturalnie... iii to wystarczy;)

Gość Milunia Lusesitta
chyba sie musze wziąć za siebie

Gość lkdd
No i mama mi mówi że przesadnie dbam o siebie. Zęby myję z 10 razy ze mnie (już mi się dostało za to od dentystki bo zdzieram sobie szkliwo :-o Ale jest to chyba rodzaj uzależnienia). Zabijam za użycie mojego ręcznika (od razu idzie do prania, nawet jeśli wytrze się nim mój chłopak). Nie pozwalam dotykać mojej twarzy, bo bakterie. I wiele różnych, dziwnych rzeczy.

jak nie jestescie atrakcyjne-ładna twarz,zgrabne ciało,świetne ciuchy- to na cholere te wszystkie peelingi,maseczki,makijaże.Mam przesliczną kuzynkę-ale nie jest za bogata-skromne ciuchy,podstawowe kosmetyki typu szampon do wlosów za 3 zł,pasta do zębów za 2,99 a taka z niej laska ze glowa mała.Gdyby obok niej stanęla dziewczyna wyfiolkowana od stóp do głów (super make up,markowe ciuchy,markowe kosmetyki,perfumu,wymalowane exta paznokcie) to i tak by sie kryła.

Gość Floo
lkdd - powinnaś zacząć się leczyć O.o to już przesada.

Gość do lkdd
aż mi ciary po plecach przeszły na samą myśl o tak częstym myciu zębów, co wiąże się ze zdzieraniem szkliwa :O omg.. naprawdę przesadzasz, konkretnie :O

Gość lkdd
Ehh. Wiem.

Gość hinnnkowska
Co do dbania o rzesy ja mysle ze teraz tez fajny efekt daje aplikacja NouveauScara. Naprawde podkresla piekno rzęs i ja zdecydowanie własnie polecam przy swoich ładnych rzęsach. Rewelacja.