Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r_karolina

Spóźniona miesiączka

Polecane posty

Gość r_karolina

Okres spóźnia mi się miesiąc(czyli ostatni miałam 2 mies temu). Pierwszy test robiłam 2 tygodnie temu(tyle że nie z porannego moczu), drugi przedwczoraj. Negatywne. Biorę pod uwagę to, że miałam sesję, nie mam podwyższonej temperatury powyżej magiczne 37 no i te testy, więc powinnam być uspokojona. Na dodatek jeszcze niewiele ponad rok temu zdarzało mi się nie mieć okresu nawet po 3 miesiące (potem pół roku brałam tabletki ale je odstawiłam bo źle się po nich czułam, a później było względnie regularnie 31-41 dni cykl). A jednak w ciągu ostatniego tygodnia powiększyły mi się piersi dosyć znacznie i nie daje mi to spokoju... Wczoraj bolały, ale np dziś już mniej. Czy takie objawy zdarzają się może w okolicach owulacji? Czy jest ryzyko, że jednak mogę być w ciąży? Dodam, że kochaliśmy się zawsze z prezerwatywą, nie pękła ani nic widocznego się z nią nie stało.

Gość ciezarowkaa25
idź do gina - da ci luteine na wywołanie - takie cykle nie są "zdrowe" - w ciązy pewnie nie jesteś ale nawet niewiem kiedy się spodziewać @ i kiedy by sprawdzić - i możesz mieć problemy kiedyś z zajściem w ciąze więc lepiej pzejdź się do gina - on nie gryzie

Gość r_karolina
Oby, oby... Mam jeszcze luteinę z kiedyś; czy mogę ją wziąć bez konsultacji z lekarzem, po prostu tak jak kiedyś mi zalecił(tez było na wywołanie)?

Gość r_karolina
P.S. Poprostu do końca miesiąca nie mam kasy na wizytę...

Gość gość
Albo zrób test beta hcg i zobaczysz co wyjdzie ale być może to nie ciąża więc udaj się do ginekologa Ja też tak miałam wcześniej i okazało się że miałam torbiela

Gość panna kaja kaja
ja tez tak mam ;/ i powoli schizuje ze to ciaza,ale 4 testy negatywne..a gin mam dopiero za dwa tygodnie :(

Gość r_karolina
Ok. 3 tygodnie po ostatnim okresie miałam b.ciemnobrązowe upławy, suche maziste, stanowczo nie miesiączka. Trwały może jakieś 3 dni.Podobne były we wcześniejszym cyklu. Tak że sprawa torbieli jest jak najbardziej otwarta w moim przypadku, jak w końcu trafię do gina to liczę że sie czegoś dowiem...