Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikea*******

całe dnie siedzę sama w domu

Polecane posty

Gość ikea*******

Bo mam wakacje... Studiuję i mam 20 lat. Od miesiąca siedzę bezczynnie w domu. Pracy nie mogłam nigdzie znaleźć. No więc od miesiąca mój dzień wygląda tak samo, czyli wstaję, jem śniadanie, tv, internet, jakaś książka, obiad, tv, internet, książka, kolacja, tv, internet, książka... już mnie szlag trafia od tej bezczynności :( gdyby chociaż ktoś był ze mną w domu, ale rodzice pracują :( i siedzę sama w domu cały czas

Gość vxcc
kup sobie wibrator ?

Gość kasss88
wybierz się gdzieś ze znajomymi,na jakąś imprezę...ja mam 22 lata i powiedzmy że podobny problem

Gość no to nie jestes jedyna
tez tak mam,jak jest cieplo to jeszcze jest troche roboty czy wyjsc na spacer czy rower, a w taka pogode to nawet z lozka nie wychodze juz trzeci dzien,tzn wychodze sprzatnac i umyc sie,jak mi sie przypomni to cos zjem,ogolnie totalna beznadzieja cale dnie z komputerem, tv i ksiazka.

Gość cezarowaaa
a skąd jesteś?

Gość ikea*******
ze znajomymi kontakt się urwał :( każdy poszedł na studia do innego miasta.. od czasu do czasy wyskoczymy gdzieś na piwo, ale to tak 1-2 razy w tygodniu :( a nowi znajomi są rozrzuceni po całej Polsce :( chciałabym gdzieś wyjechać chociaż na tydzień, ale nie stać mnie na wakacje :( pozostaje mi tylko siedzenie w domu i czekanie na październik i nowy rok akademicki

Gość katarzynka78
to wyjdz gdzies? ja tez mam wakacje ale wychodze z domu szukam pracy tez jestem studentka i wcale nie trzeba siedziec w domu co nie masz znajomych?

na basen, saune, rower, silownie, zakupy, pobiegac.... do kina, teatru, filharmonii... itd. ;)

Gość ikea*******
w dodatku mieszkam w małej miejscowości w Polsce B :( nie ma tutaj nic, ani żadnej kawiarni, ani klubu, ani sklepów, no po prostu nic :( jest tylko biblioteka, w której i tak nie ma żadnych nowości, same starocie, ale to jedyne miejsce gdzie można pójść

ja to tu nawet znajomych nie mam,czekam tylko kiedy wroce do siebie i odzyje. jeszcze poltora tygodnia bede sie tak meczyc,ale po trzech dniach w lozku czuje sie jak w depresji. totalna beznadzieja.

Gość katarzynka78
ja tez nie mieszkam w wieleki miescie ale wies sa autobust i mozna pojechac do innego miasta wcale nie trzeba miec kokosow

Gość ikea*******
Ale to nie jest tak, że ja nie chcę nigdzie wyjść. Ja bardzo chcę, tęsknię za miejskim życiem jakie prowadzę na studiach, chcę wyjść do kina, teatru, czy na siłownię. Problem polega na tym, gdzie mieszkam. To jest wieś zabita dechami, na totalnym zadupiu. Do miasta (które jednak duże nie jest, zwykła mała mieścina, w której nawet kina nie ma) mam około 30 km. A autobusy mam tylko 3, o wspaniałych porach kursowania: o 6 rano (bo ludzie do pracy), o 16 po południu i o 11 w nocy :O Tutaj naprawdę nie ma gdzie iść, no najwyżej pospacerować po łąkach, ale ile można ?

mam podobnie jak Ty wczesniej jak byla ogoda to wlasnie by nie zamulac wychodzilam a to sie opalas, na rower, na baren (ale juz nie bo mam za daleko a samej mi sie nie chce tam łazic :/) teraz Ciagle pada, na rower tez nie wyjde w taka pogode. nic tylko sie załamac:/ i ma byc takaka pogoda jeszcze cały tydzien:/

Gość vxcc
Tutaj naprawdę nie ma gdzie iść, no najwyżej pospacerować po łąkach, ale ile można ? lepsze to niz wachanie spalin samochodow .

Gość ikea*******
pies mnie rucha , ale ile mozna ? Juz jestem cala obolała

Gość ikea*******
A co do poznawania nowych ludzi - ja tutaj wszystkich znam :O zresztą trudno byłoby nie znać, skoro tutaj mieszka niecałe 500 osób heh, z czego większość to starsi ludzie, bo większość młodych wyjechała do dużych miast i za granicę

to moze odwiedz kolezanke z miasta i przenocuj u niej kilka dni. pospedzacie jakos fajnie czas..

ikea no to mamy identyczna sytuacje,tez mieszkam na wsi zabitej dechami z busem o niewiadomych godzinach kursowania,do najblizszej "miesciny" 30 km a i tam nie ma nic poza jedna restauracja i minimarketem.nie ma tu nic totalnie.

Gość trupykosz4
z jakiego woj. jestes?

Gość Nie jesteś sama
Ja już tak mam parę ładnych lat:(

ja świetokrzyskie

Gość ikea*******
właśnie najgorszy jest ten deszcz :O jak była ładna pogoda, to się opalałam, chodziłam po podwórku, jeździłam rowerem itd. było nudno, ale jakoś ten czas leciał szybciej. Ale odkąd deszcz pada, to umieram z nudów :( dzisiaj nawet z łóżka jeszcze nie wyszłam, tylko leżę od rana z laptopem na kolanach

Gość ikea*******
a ja podkarpackie

Gość ikea*******
a co robicie w takie deszczowe dni? macie jakieś pomysły, żeby czas płynął szybciej? oprócz internetu i telewizora