Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ikea*******

całe dnie siedzę sama w domu

Polecane posty

Gość no to nie jestes jedyna
no wlasnie zeby chociaz nie lalo i nie wialo tak ze wlosy chce wyrwac z glowy. co po niektorzy to chyba nie czytaja wypowiedzi, basen silownia to w miescie a nie na takim zadupiu.

Gość ikea*******
Do Rzeszowa mam daleko :) zresztą nie znam w ogóle tego miasta, byłam tam tylko kilka razy w życiu

to taka dziura tylko troche wieksza:D:D no to szkoda ze masz daleko :P

Gość sialalaalalallalalal
to moze do stalowej woli? dziura polowe mniejsza od rzeszowa :):)

Gość j845rjf
ikea podaj mi swoje gg pogadamy;) mam podobny problem

Gość gość
Chętnie się zaprzyjaźnie jak co pisać na gg :) Pozdrawiam

Gość kolektywa_19
też tak mam :P

Ciesz się, że siedzisz w domu, a w październiku wrócisz spokojnie na studia. Mnie szlag trafia, bo siedzę w domu, i nie mam perspektyw na lepsze jutro. Codziennie szukam pracy i nic nie mogę znaleźć. W czerwcu zostałam mgr, i co z tego?? Zaczyna mnie to irytować. Zawsze możesz aktywnie spędzić swoje wakacje. Idź na basen, rower, przeczytaj kilka książek. Nie jesteś już malutka i czasu nie trzeba Ci organizować.

Gość Farfalle22
Ja jestem z mazowieckiego i tez mam ten problem :O

ja mieszkam w miesicie ale i tak samemu to kaszna, czas wolno leci. bylam wczoraj na basenie ale samej mi sie tam nie chce, za daleko mam od domu x/ XP

Gość no to nie jestes jedyna
dilajla jezdzisz na rowerze jak leje i wieje? albo chodzisz na basen 50km od miejsca zamieszkania?

Gość iii00000
a ja niedlugo jade do mielna z rodzinka, jesli ktos jest z tych okolic bardzo chetnie sei zapoznam ;)

Gość kolektywa_19
ja też mazowsze okolice płocka :P

Gość monikaa18
mam tak samo jak autorka topicu. mam 18 lat, znajomi pracuja dorywczo w osrodku wypoczynkowym, przyjaciol takich prawdziwych nie mam, mieszkam na wsi. totalna zalamka. caly lipiec praktycznie w chacie :( a i jestem z wielkopolski :)

Gość Farfalle22
ja z okolic radomia.

Gość BEzEnduuuu
a jak mielibyscie mozliwosc poznac grupke ludzi ktorych nie znacie ?? ja mam taka szanse ale boje sie bo chyba za bardzo zdziczalam siedzac w domu;/

Gość BEzEnduuuu
mam szanse poznac pare nowych osob kuzynka zostala zaproszona do innej miejscowosci na grila a nie chce jechac sama chce mnie wziac ze soba a ja sie obawiam bom dzika;/ co byscie zrobili? ja ich wgl nie znm

Gość kaplanka
jedźz kuzynką, siedząc wdomu nie poznas znikogo, zrób się na bóstwo.. jak masz siostrę to weź i ją.. i po kłopocie

Gość BEzEnduuuu
kaplanka tez sobie tak w duchu mowie ze jak nie wyjde do ludzi to nie poznam nikogo ale boje sie ze nie bede umiala zachowywac sise naturalnie..ona raczej wesola lubi sie smiac wypic zabawic a ja nie bardzo z reszta nie mam z nia dobrego konaktu z braku laku chce mnie wziac. a jak potem bedzei miala jakies ale do mnie ze nie umiem sie bawic tak jak ona itp chyba mam cos z gllowa maskara;/

Gość kiep, pieczara,
Ja też kiszę się w domu. Wstałam o 11 i nawet nie umyłam zębów. I też mieszkam na wsi, skonczył mi sie wczoraj staż i bede siedziec jak ta pieczarka.

Gość kiep, pieczara,
a no i tez mieszkam na wsi i chce studiowac od paxdziernika

Gość BEzEnduuuu
hah wakacje mamy a juz o szkole/studiach myslimy. Ja sie doczekac nie moge chociaz uczyc sie nie lubie ale zawsze to jakies zajecie a najlepsze jest to ze dobrze sie ucze ale to wynika z nudy;p

to może trochę wersja hard na spędzanie wakacji ale może spróbowałybyście zorganizować sobie lektury które będą do przyswojenia w nowym roku akademickim? zamiast nudziś się można poczytać, wtedy będziecie miały więcej czasu na zabawę w roku akademickim...