Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aquila chrysaetos

Nie chcę mieć dzieci, brzydzę się nimi ;/

Polecane posty

Gość Aquila chrysaetos

...dlaczego coraz mniej ludzi myśli o adopcji? Biedne, niekochane dzieci... A noworodki? Brzydzą mnie. Co macie z takiego dzieciaka kilkudniowego? Takie małe coś nie daje wam odczuć że wa kocha, bo po prostu jest niemyślącym stworzeniem, nie okazuje emocji, potrafi tylko ssać cyca, srać i szczać i podporządkowuje sobie całą rodzinę a te matki Polki jak głupie warują dzień i noc byleby było mu dobrze. Niestety mam taki niemiły obowiązek bycia matką chrzestną dla dziecka mojego brata. Ja mam 21 lat a mój brat 29. Jak raz przy mnie jego żona dawała cyca temu małemu to musiałam wyjść bo się cofało wszystko. To było absolutnie ohydne :O Normalnie jak zwierzę jakieś. Brrr...ohydne są takie dzieciaki ;/ Ok. Dziecko od 3 lat wzwyż robi się już fajne, myślące, pokazuje że kogoś kocha, jest bardziej samodzielne. Takie dziecko można pokochać. Dlatego ja zaadoptuje dziecko. I to nawet niejedno. Zamiast produkować jakieś obsrane i zalane mlekiem niemowlaki wolę zaadoptować kilkuletniego szkraba, które będzie mi wdzięczne i mnie pokocha. Nie piszcie że jestem niedojrzała. Nie obchodzi mnie to. Być może nie jestem gotowa na dzieci ale wiem, że zawsze mnie one będą brzydzić. Nie wyobrażam sobie, żeby coś ze mnie piło mleko, żebym musiała się tak męczyć i tyć tylko dlatego żeby urodzić. Dam miłość innym dzieciom, zamiast powiększać grono obsrańców ;/ I dziękuję.

Gość lanne lancome
to sie wysterylizuj i po problemie. Po co roztrzasac to na kafe?

Gość mloda9mama
"wolę zaadoptować kilkuletniego szkraba, które będzie mi wdzięczne i mnie pokocha." Kochana, po co ci dziecko, kup sobie psa.

Gość po pierwsze
Nie chcesz, nie muszisz. O co chodzi. Po co od razu obrażać kogoś kto myśli inaczej niż ty?

Gość black devil girl
no wlasnie gówno nas to obchodzi czego chcesz a czego nie:o zasrana gówniara

Gość callendario
tylko uważaj żeby za pare lat to twoje wychuchane adoptowane dziecko nie wykrzyczało ci w twarz, że nie jestes jego matka i mozesz sie bujac

Gość anette11111
ja też chyba nie chcę mieć dziecka. Przeraża mmie bycie mamą. Poród i ciąża też. Mam już 33 lata. pocieszam sie jedynie tym ze moze jednak mi sie to zmieni jak mojej Matuli jak mnie urodziła w wieku 32:-)

Gość Algoria
Aquila chrysaetos- podzielam twoje zdanie mam takie same plany : ŻADNYCG WLASNYCH DZIECI! zadnych porodów etc. Jest tyle opuszczonych dzieci, ktorym mozna zapewnic dom :) a nie rozmnażać sie jak króliki Pozdrawiam cieplutko :*

Gość nie martw się 777
w swoim się zakochasz bo przy porodzie wydziela się ten sam hormon co przy orgazmach :classic_cool: Odpowiada za "przywiązanie" i właśnie dlatego kochacie dzieci i facetów co wam dobrze w łóżku zrobią

Gość Aquila chrysaetos
ja mam taki pogląd i tego nie zmienie, nienawidzę jak dzieciak płacze mam ochote wtedy mu wjebać żeby się przymknął ;/

Gość Lidiaaa
do Aquila chrysaetos a ty zastanowiłas sie ze kiedys tez byłas niemowlakiem-dzieckiem niepojete jest to co piszesz

Gość callendario
ty wiesz co moze faktycznie kup sobie psa bo dziecko dla ciebie to za duze wyzwanie

Gość Aquila chrysaetos
noworodek nie daje szczęścia tylko kłopoty a to wyżej to jakiś podszywak

Gość Aquila chrysaetos
to co że też byłam? każdy był, a bo to ode mnie zależało? dobrze że nie pamiętam tych czasów kiedy byłam NIKIM :O czyli obsrańcem

Gość Lidiaaa
jestes bez serca egoistka jestes

Gość adi_P
a ciebie tez ktos kurwa musiał myc gowna obcierać dawac ci cyca ale jesteś pojebana i tyle brak uczucia w tobie

Gość callendario
no duzo sie nie zmienilo. Teraz tez jestes NIKIM

Gość Iwcia-29
Aquila chrysaetos ciebie to trzeba kopnąć w dupę bo na tyle zasługujesz

Gość superExtra
też nie jestem gotowa na dziecko, i na chwilę obecną takowego nie chcę posiadać. nie znaczy że musisz się wszędzie tym chwalić http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość Aquila chrysaetos
no i co? prosiłam o to? poza tym- każdy jak dorasta, budzą się w nim różne rzeczy, pragnienia, lęki i plany i ja właśnie taka jestem nie lubię małych dzieci, niemyślące stworzenia. Nie wiem czemu, ale jakby się coś stało szczeniakowi to bym była załamana i byłoby mi go żal, ale gdyby coś się takiemu niemowlakowi stało to nie czułabym nic ;/ Tak już mam. Nie żal mi ich, nie lubię ich, są mi wręcz obojętne.

Gość grzesssssss
wez co może mniej pretensje do rodziców ze ciebie takiego pojeba spłodzili brak słów jak sie czyta takie coś

Gość Aquila chrysaetos
jakoś wszystko co małe, to takie słodkie... niestety nie można tego powiedzieć o dzieciach ;/ dopóki nie zacznie rosnąć i myśleć

Gość callendario
twoj rozwoj zatrzymal sie na etapie 13-14 latkow. Trzeba ci wybaczyc to skrzywienie

Gość Aquila chrysaetos
kurna matki Polki i tatuśkowie na mnie napadli, to zrozumiałe że mnie nienawidzicie :O

Gość Janek 0000000
dziwisz sie to narmalny odruch ludzi ktorzy sa normalni tylko po chuj tutaj piszesz o tym to nie dziw sie ze jada na ciebie jak jestes nienormaalna

Gość smarkata, głupia jest
w dupie byłaś, gówno widziałaś .....

Gość jdjdj;s;s
nie dziwie sie autorce,sama nie chce miec dzieci,zyjemy z moim lubym dla siebie...zycie jest jedno,ale czerpiemy z niego pelnymi garsciami..zyje,pracuje,kocham zwierzeta i mam sie dobrze:)pozdrawiam

Gość smarkata, głupia jest
zaadoptujesz szkraba , ktory bedzie cie kochal i bedzie ci wdzieczny??? za co ma cie pokochac i za co ma byc ci wdzieczny??????? łaske zrobisz ze zaadoptujesz jakies dziecko???????? to ty masz kochac i ty masz byc wdzieczna,ze takie dziecko z domu dziecka cie pokocha, zaufa ci............. wlasnie takim ludziom jak ty nie powinno sie dawac w opieke dzieci, zadnych, tym bardziej z domu dziecka!!!!!!!!!!!!!

jezu o co do cholery wam chodzi? dziewczyna ma prawo do własnego zdania. nie kazdy jest zakochany w gownach i rzygowinach bachora. nie ejst bez serca, przeciez pisze ze chce adoptować...dżizas