Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hgfd

czy chlopak bedac w zwiazku z inna szuka okazji lepszej???

Polecane posty

spotkala mnie taka przygoda mianowicie spotykal sie ze mna chlopak po jakims czasie mnie uswiadomi ze ma narzeczona ale ze cos sie w ich zwiazku wypalilo ostatnio ze teraz mnie pokochal i nie wie co robic hmm z czasem naszej znajomosci jednak dal mi do zrozumienia ze sie po malu chce wycofac i nie chce mi zawracac glowy , mowil ze martwi sie o mnie jak sobie zycie uloze dalej... co o tym sadzicie... hm

hm byla tez propozycja seksu jesli bede chciala, jak myslicie chcial mnie wykorzystac...

jak mu odmowilam powiedial ze jakos sobie poradzi z tym,... hm?

Gość rfghfghdf
wie że nie będziecie razem, powiedział ci to a mimo to chce odejść "pomału" :D🖐️ niezły spryciarz :classic_cool:

Gość mrożona kawa
jak szuka innej okazji to mu raczej nie zależy na związku

czyli odemnie i od tej co jest w zwiazku?tak?

na sam koniec sie tlumaczyl ze sprawy za daleko zaszly z ta panna obecna... hm wiec po co ta parodia ze mna...

Gość mrożona kawa
zapytaj jego o to, nie nas

Gość moznaaa
a ja bym na twoi m miejscu powiedziała wszytsko tej jego dziewczynie. szkoda i jej i twojego czasu na tego faceta. serio. zrob przysługe dziewczynie. nikt nie zasługuje na takiego typa.

nie rozumiem tylko czemu mi mowi ze jest w zwiazku niby twierdzil ze tylko dlatego zeby nie byc samemu a potem ze sprawy za zdaleko zaszly, albo ze chcial mnie tylko przeleciec... czy to normalne zeby tak mieszac dziewczynie w glowie...?

zrobilam to, i okazalo sie ze malo co by mnie nie zabil tak sie obozyl i wyskoczyl z gebom do mnie, hm panna dostala info kilka... tylko raczej nie wiem czy uwierzy w to poniewaz on jest taki wlasnie miodzio slodzio ze po nim ciezko cos wywnioskowac..

Levviatan skończ się masturbować przy wypocinach tych bzdurnych małolat i wypierdzielaj do pracy nierobie jeden, myślisz że całe życie będziesz pasożytował z naszych podatków??

ana c..... idz sie lecz to wolny krajjjjjjjjjjj