Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eetetetettttuu

co z tym zrobic czy to ma przyszlosc

Polecane posty

Gość eetetetettttuu

jestem z super chlopakiem bardzo go kocham,jest kulturalny czasem uparty ale ja tez mam wady..on ma 25lat ja 22..i wlasnie problem w tym,ze czuje,ze nigdy nie zamieszkamy razem bo on sie przywyczail do swojej pracy a zarabia 1200zloty a ja 800..ciezko za to utrzymac mieszkanie i siebie... czy jest sens to ciagnac skoro jest bez przyszlosci?ja to zalatwic???

Gość wystarczy, ze zarobisz 2200
nie? a co robisz, ze ci az tyle placa?

Gość eetetetettttuu
pracuje w markecie na kasie..

Gość wystarczy, ze zarobisz 2200
mozecie mieszkac na odlegosc jesli jest miłosc, wszystko jest do przezwyciezenia ale jestescie jeszcze modzi i pewnie nic z tego nie bedzie..

Gość Magia2662
my zaczynaliśmy mając mniej niz wy jako małżeństwo już, tylko że mieliśmy możliwość mieszkania w akademiku a to koszt zaledwie 600 zł miesięcznie za wszystko. Mąż zarabiał ledwo 1000 zł czasem mniej ja miałam parę stów stypendium + czasem coś dorobiłam sprzedając rzeczy na allegro. Ale mieliśmy w razie co oszczędności, nie poszło nam z nich za wiele ale jakby co były. Długów nie mieliśmy. Potem jak zaczeliśmy więcej kasy zarabiać to nam starczało na coraz mniej i jeszcze co miesiąc żyjemy na debecie, bo wypłaty go pokrywają. Mieszkanie trzeba było zmienić na droższe. To chyba prawda że im więcej się zarabia tym więcej się wydaje. Jakbym miała ci polecić coś to bym poleciła zrobić sobie najpierw jakieś oszczędności w miarę możliwości (może być nawet 1. tys czy 2 tys zł może więcej) tak w razie co. Może to potrwać jakiś czas ale we wspólnym mieszkaniu będzie duzo nowych sytuacji, konfliktów i takie małe finansowe zabezpieczenie się przydaje.