Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewffwef

Znacie jaks doby horror, ale nie jakas bajke dla dzieci.

Polecane posty

Gość ewffwef

Ma naprawde przerazac a nie rozsmieszac.

Gość póki kurpie w puszczy siedzą
Piła 8

Gość mrożona kawa
Zjadacz grzechów

Gość Ona z pytaniem
Zgadzam sie klucz do koszmaru fajny film i ciekawie sie konczy:)

nie ma takiego,kazdy jest bajka,chyba ze chcesz obejrzec chory fim,jest takich pare,których w zyciu bym nie oberzała,tylko o nich czyałam,np man behind the sun-o esperymentach przeprowadzanych na wiezniach w japonskich obozach zagłady,salo-120 dni sodmy i inne takie ale to nie tylko horrory ale chore flmy,jest ich wecej,poczytaj na filmwebie

REC - ale jedynka bo REC2 już mi się nie podobało A pamietacie The Blair Witch Project?? Ale tez jedynka fajna potem już nie:)

boze blair witch to były nudy na pudy:o a w ogóle horrory nie są straszne,straszne to są scenariusze pisane przez zycie:o ale ja lubie horrory,to takie fantasy fajne,oczywiscie zeby były dobre,chetnie tez poznam nazwe czegos fajnego,miałam tu niedawno podobny topic,polecono i zemste po latach,fajny,zwłaszcza ze stary dosc,a ja lubie starsze filmy,nie jakis straszny ale fajny

Gość allekey
rec i nienarodzony

klucz do koszmaru - jeden z lepszych horrorów lśnienie, donnie darko (nie wiem czemu, ale to ma kategorie horror :P) SHUTTER (dużo ludzi nie lubi więc nie wiem czy mogę polecić), Co do polecanego Man behind the sun to jest to ostre GORE z odrażającymi scenami, tylko dla ludzi o silnym żołądku. Tak samo zresztą jak seria Gunea Pig i inne dziwactwa, nie polecam ;). Opowieść o dwóch siostrach (wersja amerykańska, japońska jest dla fanów azjatyckich klimatów) Człowiek Stonoga (obleśne gore :P)

Gość Ona z pytaniem
nienaorodzony kiepsciutki jak dla mnie

Gość Kelele22
'Lęk"- to byl jeden z niewielu jakie obejrzalam ale do tej pory mam lęki jak o nim pomysle :O jeszcze "wzgorza maja oczy" ale ten jest taki sobie.

Gość n...................
paranormal activity Inni

Gość kaplanka
Egzorcyzmy Emily Rose... bałam się bardziej niż przy Egzorcyście

Gość Ona z pytaniem
Ogladalam kiedys swietny francuski horror. Byl o dziewczynie lesbijce ktora przyjechala do domu ludzi ktorzy z tego co pamiettam pracowali w domu dziecku ktorym doratstala . Ogolnie film byl o testowaniu wytrzymalosci ludzkiej na bol. Zna ktos i moze przypomniec tytul? Z checia obejrzala bym jeszce raz

Salo nie jest horrorem tylko dramatem. Mimo to jest "straszniejszy" niż prawdziwe horrory :o A co do Man behind the sun to owszem nie jest to bajka, a więc jeżeli autorka szuka czegoś takiego to jak najbardziej będzie to pozycja dla niej

Gość Egzorcyzmy Emily Rose..
Lśnienie - Kubricka Oni - reż. Robert Harmon