Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosuia,samosua

jestem sama, bo żaden mi się nie podoba...:(

Polecane posty

Gość zosuia,samosua

do tej pory miałam tylko dwoch facetów, ale nie udało Nam się trudno. Chciałabym kogoś poznać, kolo mnie kręci się duzo facetów, ale co z tego, jak oni mi nie odpowiadają,,,, juz myśle, z chyba bede starą panną....

Gość sesedggv
jA nie mialam zadnego i zyje......

Gość zosuia,samosua
jA nie mialam zadnego i zyje..... a ile masz lat?

Gość sesedggv
24 spotykalam sie z kilkoma,ale z żadnym nie bylo to na dluzej...po prsotu nie bylo tego CZEgos....

Gość zosuia,samosua
ja miałam podobnie, wczoraj spotkałam się z takim jednym, ale nie spodobał mi się... On cały cxzas teraz pisze smsy, jest mną zainteresowany,ale ja wiem ze juz sie z Nim nie spotkam...

Gość lilijka 20
Za duzo myslisz o tym.Skup sie na czymś innym,a facet się znajdzie.

A może być piękny Książę na białym koniu?? :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość sesedggv
no wlasnie tak jest...niestety....jak mialam 16lat zakochalam sie w koledzie z LO...ja mu podobno tez sie podobalam,ale ze ja bylam niesmiala i zakompleksiona totalnie tego nie widzialam...a on probowal sie do mnie zblizyc jak kumpel......zrozumialam ze go kocham gdy odszedl ze szkoly:( dzis po tylu latach mamy siebie na nk ale na 2 wiadomosci mi nie odpisal nawet....szkoda...bo on sadzil ze ja sie dowiedzialam wtedy ze mu sie podobam i sie z niego nabijalam a to byla nieprawda:-o potem spotykalam sie z chlopakiem 3 miesiace ,rok mlodszy ode mnie....stwierdzil ze nie chce mnie ranic itp.znalazł inna....potem zabujalam sie w takim jednym do ktorego cos czuje do dzis...bylo pare randek ale niby tylko kolezanka dla niego eh....sam nie wie czego chce,.....moglabym bym byc z takim jednym,ale żonaty,za pozno sie spotkalismy:( wiec tez lipa....1,5 roku temu spoktania przed 2 miesiace z chlopakiem ze szkoly...nie bylo chemii z mojej str.a ja nie umialam sie zmusic nawet do pocaluknu,poza tym denerwowal mnie swoim brakiem odpowiedzialnosci...teraz jestem sama i marze o milosci...wierze ze gdzies jest....

Gość zosuia,samosua
nie mam dużych wymagań, wiadomo facet musi być zadbany, musi mnie pociągać, nie chce nie wiadomo jak pięknego,, normalny w miarę przystojny... ale jak takiego spotkam to charakter nie ten, tak jak ten wczoraj, udawał wielkiego cwaniaka, co to on nie jest, myslal, ze tym mi zaimponuje, ale wyszlo odwrotnie...

Gość sama samotna kobieta
autoko tak bywa czesto...wyglad chemia a charekter do bani lub na odwrot...trzeba chyba po prostu trafic na swego;)

Gość zosuia,samosua
no, a zeby trafic na takiego to nie jest łatwo

Gość sama samotna kobieta
wiem sama po sobie...no coz trzeba czekac...