Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Powiedzcie drogie mamy...

Jakie krzesełko do karmienia??

Polecane posty

Mamy jakie polecacie krzesełko do karmienia maluszka?? :)

My mamy Coneco Fabula i jesteśmy zadowoleni. Wcześniej testowaliśmy krzesłko drewniane - jak dla nas totalna porażka. Ale na pewno są też rodzice mający odmienną opinię. Kwestia gustu. Dopóki sama nie sprawdzisz, nie przetestujesz to się nie przekonasz.

Gość ja mam troche kosmetykow
my mamy takie i jest super, na kolkach, sklada sie, ma regulacje nachylenia oparcia tak ze mozna ustawic do pozycji pollezacej kiedy dziecko jeszcze dobrze nie siedzi, ma 2 tacki,regulacje wysokosci, mozna zdjac tacke i dziecko wtedy siedzi z doroslymi przy stole: http://www.comparestoreprices.co.uk/images/ma/mamas-and-papas-prima-pappa-highchair.jpg

U nas akurat takie duczęściowe się sprawdziło, bo mały chciał na nim siedzieć tak do roczku, potem już tylko na chwilkę i koniec. A teraz ma 1.5 roku i ma je własnie rozłożone, tak że siedzi sobie na krzesełku i ma stoliczek, schodzi sobie kiedy chce, znów sobie siada i to mu psauje najbardziej :) a jak nie je to ma tam kartki i sobie rysuje.

Ehh no i sama nie wiem :) bede musiala jeszcze raz wszystko przeanalizować :)

Gość Ja mam z Ikei, model Blames.
Drewniane, czarne z białą plastikową tacką, którą można doczepiać i odczepiać. Można je dosunąć do stołu jak Stokke i bardzo solidnie i ładnie się prezentuje w jadalni.