Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta1974

proszę przeczytać

Polecane posty

Gość aneta1974

2500 na 2 miesiące, czy jest jakaś dziewczyna na tym forum, która może pożyczyć mi 2500 zł po to aby restrukturyzować 2 umowy kredytowe, spłacić zadłużenie i ustalić nowe lepsze warunki finansowe, jest to dla mnie bardzo ważne, bo jestem w 8 miesiącu ciąży, i muszę jak najszybciej zmniejszyć raty kredytów, bo jak dzidzia przyjdzie, a tego nie zrobię to czeka mnie windykacja i komornik... szukałam pomocy wszędzie ...tak mi się wydaje, w organizacjach pozarządowych, u znajomych, ale mają wakacje przed sobą albo są po, poza tym nie mam tez zamożnych znajomych, a niestety sama sobie nie poradzę, nie mam dobrej opinii o firmach typu provident, lub szybka pożyczka, a bank mi nie da kredytu, bo mam już 3. bardzo proszę o pomoc

moja droga nie chcę Cie dołować ale pomyśl czy Ty pożyczyłabyś całkiem obcej osobie 2,5 tyś zł tak na ładne oczy ?....bo ja na pewno nie ...a jakie są gwarancje że za 2 miesiące będziesz miała z czego wrócić tą kasę

Gość aneta1974
wiem, że to dziwne, dla wielu osób, ale po porodzie dostanę pieniądze z ubezpieczenia i becikowe, które mi nie jest potrzebne na za 2 miesiące gdyż wszystko dla dzidzi mam, muszę wszystkie te zaległości z bankach załatwić teraz. jestem osoba zatrudnioną na czas nieokreślony teraz jestem na zwolnieniu lekarskim ze względu na ciążę zagrożoną . dlatego też szukam pomocy u obcych ludzi, bo gdzieś pomocni i bogaci ludzie są...tak mi się bynajmniej wydawało, ale jak mówisz, że nie ma ... to poszukam innych rozwiązań, szkoda, że nie napisałam, że jestem z Łodzi i bardzo prosiłabym o pomoc osoby z tego miasta pozdrawiam

Gość asdasdasdasdasdas
a gzie masz rodzinę, ojca dziecka, przyjaciół? szukasz frajerów?

Gość aneta1974
nie tylko szukam osoby która ma za dużo pieniędzy w domu i przez 2 miesiące będzie mogła się bez nich obejść, rodzice niestety juz od dawna na tamtym świecie, jedyne co mi zostało po nich to mieszkanie, w którym mieszkam przyjaciele... koleżanki, które są albo same albo nie maja odłożonych pieniędzy, na mniejsze finanse zawsze mogę na nie liczyć i odwrotnie, ojciec dziecka też nie ma pozdrawiam wszystkich, którzy nie wierzą w dobrych i pomocnych ludzi

ja potrzebuję około 80tys. Jest ktoś? Będę wdzięczna