Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fersijkA

NIC MI SIE NIE CHCE....

Polecane posty

Gość fersijkA

Kompletnie nic ani wyjsc z domu, ani ogladac tv, nic... matka mowi ze zachowuje sie jak 60 latka... mam 25 lat czy to juz depresja/?

Gość kilcia
Nie sądzę,ze to depresja.Może raczej problemy hormonalne np.niedoczynność tarczycy lub hiperprolaktynemia.

Gość fersijkA
co mam zrobic, aby uzyskac chec do zycia

Gość fersijkA
hiperprolaktynemia-hormony mam w normie

Gość fersijkA
jest mi zle.. nie moge znalezc pracy.. wiekszosc rowiesniczek zaklada juz rodziny a ja nawet nie mam chlopaka.... nie mam przyjaciol wiec nwet nie mam z kim wyjsc ...

Gość fersijkA
jestem na tabletkach uspokajajacych bo nie wiem czy dalabym rade bez nich..

Gość tez tak mam,miałam i będe mieć
I już masz odpowiedź dlaczego Ci się nic nie chce. Siedzisz samotnie, nie widać perspektyw, taka sytuacja nie buduje. Gdybym palła zrób coś z tym, naraziłabym się na bluzgi. A teoretycznie przyjrzyj się realnie swojej sytuacji i co mogłabyś ruszyć w swoim życiu.

Gość fersijkA
praca zmienilaby moja sytuacje, al;e to juz jest ode mnie niezalezne.. wysylam i wysylam cv a tu nic:( stwierdzenie"zrob cos z tym" proste, ale zarazem i trudne....

no tak, najłatwiej się mówi widzisz, ostatecznie zawsze pracy można szukać w wiekszym mieście o ile w takim nie mieszkasz, zmiana klimatu, nowi ludzie. Juz tam nie mówię o za granicy.

Gość lfgllss
ZNAJDZ FAJNEGO KOCHANKA----BEDZIESZ MIALA MOTYWACJE BY ZADBAC O SIEBIE:)

Gość fersijkA
wlasnie szukam pracy w wiekszym miescie i narazie kiepsko

czasem trzeba samemu sie wstawić u pracodawcy, bo inaczej nawet nie przeczyta CV, drzwiami i oknami walić. Poznać fajnego lovelasa, to w gruncie rzeczy nie takie proste. ;) tak mi się wydaje

Gość fajny lovelas:p
fersijkA a ładna jesteś?:p

Gość fersijkA
tak przepiekna jestem i dlatego nie mam faceta

Gość fajny lovelas:p
To uwazaj zebys w depresje nie wpadla, a moze juz masz;] Bo pozinej to juz ciezko i dlugo leczy sie...

Gość fersijkA
dziekuje za rade

Zamiast wysyłać CV wybierz się z ofertą osobiście, takie ogłoszenia najczęściej można znaleźć w gazetach. Wbrew pozorom- oferty w internecie to pic na wodę... Wiem, bo znam to od drugiej strony. Ponadto polecam zadbać o kontakty, to ważne, by mieć kogoś obok, z kim można spędzić czas, gdy jest i źle i dobrze. No i skup się na jakimś innym celu- może jakiś kurs, może jakieś studium? Zapchaj sobie wolny czas- będziesz miała co robić, a i ludzi poznasz nowych. :)

Gość fersijkA
ja jestem chetna na osobisty rozwoj-chce robic kursy i sie rozwijac ale no wlasnie ale na TO TRZEBA kasy a bez pracy krucho z kasa

Gość eddedededde
aaa mama to samo siedze w domu, i marnuje masz na kafeterii, wysylam caly czas cv wszedzie chodze na rozmowy a z tego wielkie nic , dobrze ze we wrzesniu szkole zaczynam jezykowa bo bym chyba umarla, nie mam ochoty isc na silownie, ani na basen, zlikwidowalam konto na fitness bo tylko siano brali a i tak mi sie nie chcialo chodzic, siedze w domu tylko i mysle o pierdolach... a zycie mija, nie wiem skad wziac energie