Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwina :)))))))))))))))))))

można w ten sposob zajsc w ciaze?

Polecane posty

Gość mptmpotorh
lepiej ogol nogi-> dziecko po co się podszywasz? śmieszna jesteś, Widzę, że moje koleżanki tak oceniasz bo sama skrupulatnie nie brałaś:D no tak, każdy mierzy swoją miarką :D Idź lepiej przeczytaj uważniej ulotkę o tabsach :D Tylko ZE ZROZUMIENIEM i CAŁĄ :D :D :D Wszelkie dalsze wpisy to podszywy, co zresztą widać. Niezbyt nawet śmieszne, ale to tylko świadczy o "intelekcie" podszywającego. Tymczasem uciekam do swoich zajęć.

tak okres dostalam po zkaonczeniu 2 opakowania, a kochalam sie dzis, a wczoraj byłapierwsza tabletka po przerwie ;)

Gość lepiej ogol nogi sie
ja też się zabezpieczałam, puszczałam się gdzie i z kim popadnie i teraz nawet nie wiem, kto jest ojcem, dlatego przestrzegam cię Malwina, uważaj bo skończysz jak ja, roztyła, samotna, bez perspektyw

Gość mptmpotorh
lepiej ogol nogi-> nie nabija się ze mnie tylko z siebie robi pustaka :D Może to leviatan czy jak mu tam. Facet, który myśli że o pigułkach wie więcej niż niejedna kobieta :D :D :D Dobra teraz to już idę narka

Gość mptmpotorh
a moje zajęcie to dawanie na godziny, nieźle mi się wiedzie, radzę sobie w życiu

mtopor czy jak ci tam;P sama jestes smieszna, spojrz małpiatko na godziny tych niby mioch podszywow a dokladnie ci przyblize, bos pewnie malo kojarzaca- godzina 16.17----- 2 wypowiedzi w caigu jednej minuty?????? jesli sie znasz na zasadach kafe to chyba wiesz ze to niemozliwe

Gość mariobross69
a to gdzie on sie no wiesz teges... spu... tzn mu leci?

lepiej ogol nogi sie - mowilas ze bierzesz przez 6 lat i nic, zapomnialas o tabletce naweet z 12 godzin i nic. A teraz piszesz ze masz dziecko?

Gość mptmpotorh
spadaj ogolić sobie nogi wywłoko

hhhe widze ze ktos ma niezla zabawe, na mnie tez sa podszywy, wiec to mzoe ty mtopor czy jak ci tam ;P nudzisz sie i wysylasz posty z dwoch kompow :p kretynka od siemiu boleści

mariobross69 - na brzuch

no tak, jak napisałm, po 6 latach wpadłam:(

lepiej ogol nogi sie - zwracam honor

malwina------- to podszyw ------ jakies zakompleksione lafiryndy, ktore nie maja swojego zycia prywatnego i nie maja zadnych doswiadczen , popisuja sie wiedza o znajomosci perypetii zyciowych swoich kolezanek;P

już nie wiem gdzie podszyw a gdzie moja prawdziwa historia, tak czy inaczej ja nie mam z kim teraz uprawiać seksu, robię to sama ogórasem

Gość mptmpotorh
lepiej ogol nogi-> zabawna jesteś, a teraz zaczynasz jeszcze mnie obrażać i wyzywać od idiotek. Normalna osoba się tak nie zachowuje. I jeszcze śmiesz twierdzić, że to ja jestem dzieckiem:D Trochę kultury dziewczyno. A do Twojego wpisu wyżej. Owszem, zauważyłam że wpisy z Twoim nikiem były o tej samej godzinie, dlatego napisałam że to może ktoś innny. Jak widzę, myslenie i czytanie przychodzi ci z trudem. I niezły ktoś ma ubaw pod naszymi nikami. Pewnie gada sam ze sobą. Dalsza rozmowa nie ma najmniejszego sensu. Ja nikogo nie obrażam od "idiotek". To nie mój poziom. Żegnam :)

spadaj zdziro

mptmpotorh ---------- zadziwia mnie poziom twojej elokwencji twoja erudycja jest wprost niesamowita . mialas juz isc, nie pamietasz?

mptmpotorh ---- nie nazwalam cie idiotka nazwalam cie lafirynda to ty masz problemy ze zroumieniem tekstu czytanego :P

Gość Młody 22
Malwinko a czy ty jesteś z toszka ??

Gość tak see...
Nie masz czym się martwić, tabletki zabezpieczają Cię przed ciążą nawet w siedmiodniowej przerwie na miesiączkę. Także nie zamartwiaj się, wszystko jest ok:)