Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie zakochany...

niezdolny juz kochać, obojętny na kobiety, kto tak ma?

Polecane posty

Gość nie zakochany...

Mam juz prawie 38 lat Za soba kilka związków i tez kilka lat samotności. Po ostatnim zwiazku czuje, ze już mam dość. Im bardziej starałem się, tym gorzej wszystko wychodziło. Juz nie marzę o żadnej miłości.. Nie wiem juz, co to znaczy fajne partnerstwo i związek. Byłem nawet u psychologa i podobno podświadomie wybieram nieodpowiednie kobiety.. moze i tak. Ale mam to już gdzieś. Mijam kobiety na ulicy i nic juz nie czuję. Rozmawiam z jakaś i nie ma znaczenia czy piękna, czy nie, nie rusza mnie juz to... Wolę książkę, pójśc na spacer, na rower. Znajomi mówią, ze jak poznam tę właściwą, to mnie ruszy. A ja już nie wiem, co to znaczy ta właściwa, ta jedyna. Żadna mnie nie rusza. Czy tez ktos tak ma? Nawet nie moge powiedzieć, że jestem w depresji, bo cieszy mnie wiele rzeczy, uważam, że śwuiat jest piękny, nawet i bez tej miłości. Może i fajnie ją pewnie spotkać, ale ja już w to nie wierzę i nie myślę o tym, aby nie dołować się za bardzo. Tak sobie myślę, że szczęscie jest w nas samych, cała reszta, te jakieś flirty, seks, to takie miłe dodatki. A i bez tego można żyć..

Gość zakuta koza
oczywiście, że można żyć bez tego - jest wiele dróg do osiągnięcia szczęścia :)

Gość nie zakochany...
Nie chodzi mi o szukanie drogi do szczęscia tylko o pytanie, czy tez jest ktoś, kto juz czuje ze ma dość szukania miłości, że już nie daje rady kochać, tęsknić, że już jest wypalony, a każda kobieta wydaje sie już być tylko koleżanką....

Gość bez zmian.
Nawet jak spotykam super chlopakow...

Gość aha i achh
ja tak mam. też jestem obojętna na kobiety :D a poważnie, dobrze ze odpuściłeś. Tak się żyje spokojniej. I lepiej jednak. I własnie poczucie spełnienia wypływa z nas samych tylko. Kto szuka spełnienia w drugim człwoieku, nigdy nie będzie szczęśliwy i zawsze obudzi się z reką w nocniku, obrazowo mówiąc. 🖐️

Gość przegrałeś życie ha
bo udany związek jest najważniejszy dla zdrowia psychicznego

Gość porada za darmo netowa
W XXI wieku miłość już nie istnieje! To domena młodzieży i naiwnych ludzi!

Gość fantazjuje a mialam spac
przemawia przez ciebie samotnosc i brak ciepla:) uciekasz w romantyzm, ksiezyc, spacery ale to nic innego jak twoj krzyk. krzyk samotnego czlowieka. szkoda, ze nie napisales skad jestes, moze wybralibysmy sie na spacer, ot tak, chocby po to, by pomilczec i popatrzec w niebo:)

Gość nie zakochany...
wrocław:)

Gość fantazjuje a mialam spac
daleko:) szkoda, bo moglibysmy sobie tak pobyc:) ja , ty, dwoje samotnych ludzi wsrod ludzi:)

Masz rację, szczęście jest w nas i nie należy szukać go na zewnątrz w ludziach i rzeczach.

Milosc...hmm... Wiesz..chyba lepiej jest zyc tak, jak Ty chcesz, jak zyjesz..niz spedzic zycie w obludzie i beznadziei, z kims, kto nie jest dla nas.. Wrcolaw? :-)

Gość tez tak mam ale dotyczy
to facetów ,jakkolwiek nie był by przystojny ,inteligentny itp itd,mnie nie rusza i śmiesza mnie ludzie ,którzy gorączkowo szukaja 2 połowy,miłość nie istnieje ,istnieja zauroczenia ,tylko ludzie pakują się w w gie wierząć ,że to miłośc do końca zycia

ilość negatywów w tzw. związku przeważa nad pozytywami po prostu nie warto