Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za chory swiat

nienawidze byc kobieta !

Polecane posty

Gość co za chory swiat

kazdy tylko cie ocenia - czy ladna czy brzydka, czy glupia czy madra, czy inteligentna czy tepa, czy przypadkiem za duzo nie wypilas, czy za wielu facetow nie mialas w zyciu, czy aby ten kolega co z nim bylas na piwie cie nie zerznal, ja pierdole chodzace chore aktorstwo, na wiecznym obstrzale, czyhanie na kazdy krok oby obrobic dupe, czy to jakas kara boska ???

kobieta zawsze będzie obiekitem seksualnym lub ofiarą żartów :o my kobiety musismy pracować na szacunek i autorytet 100 razy ciężej niż faceci :o

Gość kuchareczka.
czyżbyś miała OKRES?

Gość co za chory swiat
oni moga byc brzydcy, glupi, moga sie dymac z 50ma miesiecznie, a oni wiecznie oceniaja jaka powinna byc kobieta. to nie jest feministyczna gadka, tak zauwazylam ze jest w zyciu, jestes kobieta wiec musisz byc chodzacym nieskazitelnym idealem, to jest jedna wielka pozerka

Gość co za chory swiat
mnie tylko zastanawia co ludzi podnieca w takim ocenianiu, przeciez to wszystko to falsz i obluda

Tak to jest kara. Tylko sie nie wq*wiaj. To jest logicznie uzasadnione. Dziewczyny dojrzewaja szybciej niz chlopcy. Zwracaja sie wtedy ku starszym chlopcom. W efekcie chlopcy, do niedawna rownoprawni uczestniczy zabaw z tymi dziewczynami, doswiadczaja: - porzucenia, pominiecia, - upokorzenia, - wytwarza sie nieprzyjemna presja osiagniec (jak byc lepszym aby tez miec te laski). Faceci zyja z tym przez reszte zycia. Upokorzenie z powodu nie bycia wybranym i bycia pominietym dla tych np. "bardziej kasiastych" czy "bardziej maczo" powraca w kolejnych etapach zycia. Ta przewaga kobiet jest w naturalny sposob rownowazona poprzez surowa ocene ich zachowan seksualnych. Wszystkim znany jest seksizm meskiej mlodziezy. Te do niedawna kolezanki nagle staja sie "dz*kami", "zdzirami", itd. W ten sposob wytwarza sie OCENIANIE, NA KTORE SIE ZALISZ. To jest kara dla kobiet. Ale wole slowo "rownowaznia". Bo to jest rownowazenie kobiecej latwosci w osiaganiu przyjemnosci seksualnej. Jest to kara dosc sroga. Kobiety nie moga byc soba. Chodza w masce pruderii. Co innego mowia, co innego mysla. Sama piszesz, ze to nieprzyjemne. Takze kara nie jest iluzoryczna. Cierpicie swoje. A faceci cierpia swoje. Pomijani, upokarzani, w ciaglej presji osiagniec.

Dlatego wazny jest dorosly zwiazek. Facet moze wyzwolic sie w nim od presji osiagniec a kobieta od maski pruderii. To jest dopiero prawdziwe zjednoczenie, kiedy ten wytworzony w dziecinstwie dualizm zostaje cofniety. A teraz laski pisac ktora z trojmiasta i chce sie spotkac.

Gość co za chory swiat
to juz powinien byc ich problem, niech sie nie pastwia na kazdej napotkanej kobiecie, albo niech zostana gejami, skoro te kobiety sa takie zle. ja przez takie glupie wyssane z palca plotki malo sobie krzywdy nie zrobilam, wszystko przez tych pierdolonych swietoszkow, ktorzy czekaja na kazda okazje aby cie upokorzyc

związek związkiem, ale poza nim i tak będą Cię oceniać - nie wiadomo jakim prawem i w jakim celu :o powiedz - jak w męskim towarzystwie wyrażacie się o kobietach? tylko szczerze? :)

Autorko skoro nienawidzisz bycia kobietą to mężczyzną nie byłabyś w stanie być nawet w 1%. Tak naprawdę to od nas facetów wymaga się dużo więcej niż od kobiet, ale mi to nie przeszkadza, cieszę się z tego.

NB: ja tak sie nie wyrazam bo nie mam juz tych slepych frustracji, ale generalnie o kobietach mowi sie tak jak napisalem: "dz*", "k*", "z*". Towarzystwo w wieku ok. 28 lat.

Gość co za chory swiat
ostatnio bylam z kolega na piwie i czego sie potem dowiedzialam ? ze zyczliwi komentowali, ze skoro pilismy piwko to na pewno potem mogl robic ze mna co chcial. zalamac sie mozna glupota, pierdoleni frustraci, ktorych nikt nie chce

no to właśnie mój przedział wiekowy :D nienawidzę stwierdzeń typu "fajna dupa" czy "pasztet", które sprowadzają zupełnie nieświadomą tego osobę do pozycji przedmiotu... nie wiem kto Wam - facetom - dał prawo oceniania wszystkiego co ma dwie nogi i cycki :D ostatnio obcy facet mówi do mnie "nawet ładna jesteś z buzi ale powinaś nosić dekolty i miniówki" :o obcy facet, klient pozwolił sobie mnie ocenić, chociaż nikt go o zdanie nie pytał :o

Od mężczyzn również oczekuje się odpowiedniego zachowania, życia według określonych reguł, ale można mięć na to wyjebane i żyć swoim życiem. Pozerstwo tak na prawdę niszczy nas i "naszą życiową przygodę".

Powierzchownym ocen to wy kobiety także często dokonujecie. O chamskich, debilnych komentarzach na temat facetów, to już nawet nie wspominam.

a co cie obchodza opinie i gadanie innych ludzi wiesz jaka jestes i ok.

Gość moja opinia ........
jesteś piękna i mądra:-) do czego Ci opinia innych?:)

Gość co za chory swiat
wiem, to jest problem ludzi z totalna beznadzieja w zyciu, wyszukiwanie sensacji, ale jednak jest to krzywdzace

Gość moja opinia ........
Tylko wtedy gdy się temu poddajesz.

Gość karaluchyy
a ja uwielbiam nia byc uwielbiam byc piekna dla samej siebie inni malo mnie obchodza szczegolnie ci zawistni!

:D Ciesz się, że jesteś kobietą. Kobieta jest oceniana może i pod względami które wymieniłaś, ale facet dokładnie pod tymi samymi i w chuje jeszcze trochę. - bogaty - wysoki - samochod - ile pije - ile bab zaliczyl. etc ad infinitum I ZAWSZE jest źle. Ciesz się, że jesteś babą.

Gość gośćzlota
To prawda . Zycie kobiety to ciagla biologia okres zawala polowe radosci zycia , bolesne porody I depresja poporodowa , potem te wychowywanie . A na dodatek ciagle atakuja nas zeby byc szczupla , piekna I madra . Lepiej nie myslec ze jest sie baba tylko po prostu cieszyc sie wszystkim innym czym sie do. A na koniec ci faceci ktorzy z nas sie wysmiewaja szybciej od bab sie starzeja I my jestesmy icy opiekunkami , tylki im podcierami a oni swintusza za mlodymi babami . Istny syf :-#

Gość gość
16:34 Wiele jest komentarzy ale ten jest najbardziej trafny. Pięknie i prawdziwie opisane, czyżby to pisał jakis psycholog labo ksiądz. Bardzo trafne spostrzeżenia. Pozdrawiam.

Gość gość
Kobiety mają inne potrzeby. Tam gdzie mężczyzna wchodzi w pożądanie tak kobieta doświadcza niedosytu zjednoczenia. Kobiety potrzebują przede wszystkim adoracji, podziwu., zachwytu. Chodziłem do prostytutek bardzo atrakcyjnych i wiecie co? te prostytutki robią to wszystko mechanicznie, w ich oczach nie ma żadnej ochoty czy żądzy. To tak jakby w sklepie kupować wędlinę. Gdy rozmawiałem z nimi wprost mi się przyznawały że robią to dla kasy. Kobiety więc chcą być podziwiane , aby się nimi fascynować a są bardziej wstydliwe ponieważ każda kobieta czuję się za mało atrakcyjna fizycznie. Odczuwacie ciągły niedosyt urody. Ciągle coś byście poprawiały w wyglądzie. Żyję już ponad 30 lat i nie spotkałem kobiety która byłaby napalona na faceta. Kobiety bardziej postrzegam jak takie niewinne dzieci. Wasze oczy wszystko mówią.

Gość gość
kto odgrzebuje te tematy sprzed 7 lat...

Gość gość
Ale fajny i ciekawy temat. Kurcze w sklepie z wędlinami to akurat jest więcej emocji przy wyborze. ;)