Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emeczkamała

ludzie z wyobraźnią- wykażcie się

Polecane posty

Gość emeczkamała

Hej, mój chłopak ma niwedługo 20 urodziny, kupię mu taki magiczny kubek z nadrukiem. I tu mam problem, bo nie mam pomysłu jaki tekst umieścic na tym kubeczku. Moze Wy coś podpowiecie, liczę na pomoc. I foto- jego, moje, czy wspólne? thx

Gość emeczkamała
ta, jasne, ja mu dam gołą laskę...

Gość emeczkamała
nie, ale zanim mnie poznał to pod łóżkiem trzymał świrszczyki, powiedzmy że ma słabość do gołych bab

Gość ohmajgad
kissssss023 ona chce prezent dla chłopaka, a nie śmieszny prezent jak dla wiecznie napalonego nastolatka :O Myśl. Szkoda słów dla niedojrzałych normalnie...

Gość Bizja
Jest pełno takich kubków już z gotowymi wzorami. Może lepiej coś wybrać? kissssss023 ten kotek to Maine Coon? To prawda, że charakterem przypominają bardziej psy niż koty? Zastanawiam się nad takim cudem, ale jeśli ma typowo koci charakter to raczej wolałabym psa ;)

Gość emeczkamała
bylismy razem za miastem, nawet fajnie było ale brzydkie zdjecia mamy troche. w sumie to jego urodzinki wiec moze tylko jego? pozostają jeszcze fotomontaże. Tylko napis nie mam pojęcia jaki.

Gość emeczkamała
wiem że są gotowe wzory, ale chce żeby to było coś wyjątkowego, takie tylko dla niego. tylko weny brak