Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość H M

nie umiem ufać

Polecane posty

Gość H M

Miałam 3 facetów jeden mnie bił drugi zrobił dziecko swojej byłej a trzeci okłamywał i zostawił teraz mam świetnego faceta.... kocham go ... tylko mam taki ciągły strach przed tym że mnie zostawi albo zdradzi jeszcze pracuje z nowa dziewczyna z która jeździ do pracy ona jest od niego z miasta a nas dzieli 120 km ;/ ech tak sie boje...

Gość agusiawrozu
Widzę, że Ty jesteś w związku na odległość. Podziwiam Cię, ponieważ ja nie potrafiłabym w takim związku być. Powiem Tobie, że to, iż on jeździ do pracy ze swoją koleżanką to przecież nic złego nie znaczy. Może ją tylko podwozi? Chce być miły i uczynny wobec koleżanki. A Ty czy myślałaś dlaczego poprzednie Twoje związki się nie udały? Wina często jest po środku-myślałaś o tych błędach, które może całyczas popełniasz i to może przez nie Tobie się nie wiedzie w uczuciach/związkach.

Gość H M
może leży po środku nie zaprzeczam chodz staram sie być fer ... moze za bardzo mi zależy albo przyciągam takich Panów wiem że ten z którym jestem teraz jest wobec mnie szczery ale ciągle jest ten strach i obawa że mnie okłamuje... staram sie tego nie okazywać i nie panikować jak nie pisze przez parę godzin i itp. ale jednak uczucie nie znika

Gość Matylda Fafika
Zaufaj Fafikowi on cię nie zdradzi i nie opuści