Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lody o smaku truskawkowym

co jadłyście??

Polecane posty

Gość piękna pani M
twarożek wafelki twarożek wafelki twarożek jem teraz wafelki.

Gość HAHA ALE JAJA
ogolnie tyle jem, wiem troche malo...ale jakos nigdy nie jestem glodna:/ slodyczy nie lubie a jak mam ochode cos pochrupac to wcinam sucharki. a mam 163cm i waze prawie 59:(

Gość HAHA ALE JAJA
ja sie prawie glodze a do szczuplych nie naleze:)

Śniadanko: owsiane, mleko, truskawki, banan, odżywka białkowa 2 śniadanko: kotlety (pieczone) z piersi z kurczaka, cukinii, cebulki i pieczarek + sałatka (pomidor, ogórek, sałata lodowa, cebulka, olej lniany)+ buła razowa (własnej produkcji) obiad: gotowana pierś kurczaka+ ryz brązowy+ oliwa z oliwek + ogórki z jogurtem "podwieczorek": banan + odżywka I jeszcze kolacja mnie czeka: twaróg+ oliwa+ rzodkiewki+ ogórki.

Gość ambi pur
dwie kanapki z dżemem dwie kanapki z pomidorem i ogórkiem kawa latte dwie piętki chleba z samym masłem pół bułki drożdżowej (takiej wielkości prostokątnego chleba) z masłem :O

Gość Gian Carlo
Mało jecie. Ja wolę konkretne potrawy, a mleka ani płatków nie lubię. jem śniadanie, obiad z dwóch dań, podwieczorek, kolacje no i w ciagu dnia jakies czekoladki, owoce, lody i to na co mam akurat ochote. Waże 53 kg.

hehe :D pączka, pyzy z mięsem, woda, serek pomaranczowo-czekoladowy i chipsy z carrefoura :P