Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kociarakociaraa

Nie mam serca...:(

Polecane posty

Gość nkiji
dla nich lepiej by zostaly uspione, wiesz ile teraz jest malych kotow? to szczyt sezonu, szanse na dobry dom maja niewielka, dopilnujesz by zostaly wykastrowane? oddasz tylko odpowiedzialnym ludziom? podpiszesz umowe adopcyjna? pewnie nie.. wiec oddaj im te przysluge i uspij u weta, oszczedzisz im cierpienia w przyszlosci

jak ty mozezesz myslec o uspieniu ty chyba nie masz serca przeciez to zywe istoty tez chca zyc czy ty bys zabila wlasne potomstwo tylko dla tego ze jest ich za duzo

Gość kociarakociaraa
sssssssssssssssssggggggggggggg>> ojej.. Współczuję... :( Ja na szczescie mam zaufanego weterynarza od lat. Nigdy mnie nie zawiódł.

Gość nkiji
ble ble jakzes taka dobra to je wszystkie przygarnij, latwo siedziec wygodnie przed kompem i paplac

Gość kociarakociaraa
Puławy, Lublin

Gość kociarakociaraa
Gdybym tylko mogla to ja bym je zostawiła... ale na prawde nie mam możliwosci :(

Gość nkiji
to je uspij, mowie ci slepy miot spokojnie mozesz, tylko u weta ktory wie jak sie to robi, a kotke od razu wykastruj

Gość kociarakociaraa
Rodowita Kafeteriuszka>> bede Ci bardzo wdzieczna.

Gość nkiji
jestem z lublina, pulawy to rzut beretem, jesli chcesz poszukam kogos kto zabierze miot do uspienia a kotke na kasteacje, bo ja nie mam samochodu

Gość kociarakociaraa
Ja jeśli już będę zmuszona do tego to zawioze kociaki do uspienia, mam zaufanego weta. Jeden kotek juz zamowiony wlasnie dostalam telefon. Takze ze sterylizacja kotki bede musiala odczekac trochę.

Gość fretkowa
kociarakociaraa -> Rozwieszaj ogłoszenia! Ludzie Ci dobrze podpowiadają, a Ty mówisz, że nie wiesz czy ktoś się zgłosi z ogłoszenia! Jak ich nie rozkleisz to w życiu się nie dowiesz! Miejsca, gdzie jest wiele osób. Mogę to być markety, przychodnie weterynaryjne, sklepy zoologiczne, sklepy osiedlowe. Działaj i nie załamuj rąk!

Sama się uśpij może, co? Od razu się zleciały idotki 'kastrować trzeba było, bla bla bla, powiększasz kocie nieszczęście, bla bla - JAK MNIE TO WKURWIA! Dziewczyna się nie pyta co wczesniej powinna zrobic, a co teraz :o A tu już moralizatorskie gadki rodem z dogomanii albo miau, no nic ino sobie w łeb strzelić bo się kotka okociła! Kurwa tragedia narodowa, tępe cipy! Następne co latają za ludźmi i węszą o zwierzętach, jak te od staników :o Normalnie lodówkę przez was strach otworzyć! Ja właśnie przez to moralizatorstwo i latanie po forach psa kastrować nie będę, i CHUJ. A Ty autorko tak jak pisałam wcześniej - ogłoszenia :) I allegro :) I nie przejmuj się tymi, co się przyszły powyżywać, one swojego życia nie mają i żyją życiem zwierząt :) Chętni na kotki się znajdą, tylko musisz dobrą reklamę zrobić ;)

Gość kociarakociaraa
Rodowita Kafeteriuszka>> Wiem że nie jest łatwo :(

Gość kociarakociaraa
Zdjęcia mogę wrzucić na allegro. Badz nawet tutaj i wam pokazac.

Gość nkiji
bellabe.. ale z ciebie idiotka kretynka nie z tej ziemi, ty pewnie jak potracisz jakiegos zwierzaka to nawet sie nie zatrzymasz zeby sprawdzic czy zyje, szmato jedna trzeba uswiadomic ludzi, dzieki temu zwierzetom w polsce zyje sie lepiej i nie traktuje sie ich jak rzeczy, jak ta kretynka wyzej

Sama jesteś kretynka, tępa locho. Ja nie chodzę po forum każdym możliwym i nie wypisuję moralizatorskim tonem opierdoli od siedmiu boleści. Tak się składa że w życiu nie potrąciłam ani jednego zwierzaka, ale widać masz z tym jakieś doświadczenia :classic_cool: Jak rzeczy to traktujesz Ty, ze swoim 'uśpić uśpić uśpić', a nie dziewczyna która chce im szukać domów. Kastrowanie i sterylizacja się skończy tak jak w niemczech - nie mają już dachowców i kupują je w Polsce za 50-60 euro - bo u nich nie ma kto myszy łowić, bo rasowy kot (a same takie zostały) do myszy ni chu chu. Więc weź zatkaj mordę, miłośniczko zwierząt od siedmiu boleści, która chce biedne kociaki usypiać. Może utopić lepiej, co? I właśnie przez takie agresywne postawy jak Twoja wiele osób nawet nie pomyśli o sterylizacji, więc sobie przybierz do tępego łba że rozdartą japą więcej zwierzętom zaszkodzisz niż pomożesz.

Gość kociarakociaraa
Podjęłam decyzję że jednak nie uśpię maluchów. Nie miałabym serca. Zamieszczę ogłoszenia gdzie tylko się da. Jeśli znajdą dobry dom to będę się bardzo cieszyła. Jeśli nie to trudno, zostaną u mnie. :)

Gość miskaxxx
a o sterylizacji kotek nie slyszalas??? Moze czas o tym pomyslec a nie potem biadolic ze ciezko im domy znalezc. nie wiesz ile takoich maluchow umiera w schroniskach w meczarniach bo po 1. nie ma dla nich tyle domow, po 2. twoje koty zabieraja im dom??

Gość kociarakociaraa
Pisałam już tu wcześniej na temat mojej kotki i sterylizacji. Trzeba było przeczytac od początku temat i się dopiero wypowiedziec.