Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zieloonka

Zakochalam sie w koledze? czy on mnie zauwaza?

Polecane posty

Hej! Mam 20 lat i ostatnio zaczełam coraz czesciej siedziec na osiedlu. Pojawił sie na nim kolega, ktorego dawno nie widzialam..Myslalam ze wszyscy to dresy itp. ze to nie moje klimaty. Jednak po rozmowie z Łukaszem zobaczylam ze on jest super! świetnie mi sie z nim gadało, rozumiałam go..żalił mi się itp.Na drugi dzien mialam juz cel aby wyjsc na osiedle ponownie..Zobaczylam go, ale totalnie mnie olewał..był z 2 kolegami..czesc czesc..i tyle sie widzielismy..na nastepny dzien znow sie widzielismy, wydal sie calkiem spoko;p ale on sie tak popisuje przed kolegami..jak dziecko..nie ma szans zebym pogadala z nim na boku bo non stop ktos jest, a jak go prosze zeby odszedl ze mną na bok to nie chce..męczy mnie te latanie za nim, non stop o nim myśle..chodzi mi po głowie..coś się świeci..a najlepsze jest to ze cale osiedle to zauwazylo..a on albo jest slepy albo nie chce tego widziec..wczoraj jak nigdy nic, siedzielismy i był normalny..nawet powiedzial ze niskie dziewczyny są spoko( mam 150 cm) był miły..dzis znowu olewka..jakby mnie nie bylo..widze jak patrzy na mnie czasami..podejdzie powie " co tam malutka " ale nic wiecej..niewiem co myslec..

Gość raaabbarbar
eee tam bedziesz sie ruchać, poczytaj lepiej książkę

nie pomagasz mi wiec twoja odpowiedz jest zbedna, tracisz tylko swój i mój czas.

Pierwszego dnia był taki jaki powinien być mój chłopak..był odpowiedni..i myśle ze taki jest tylko wpływ osiedla źle na niego działa..a ja niewiem jak z nim porozmawiac

Gość raczej nic z tego
nie będzie :( I tak w ogóle to głupio, że tak latasz za nim :O

I ty się zakochałaś? No cóż nie dziwię się że to forum ma tyle "klienteli"... Jesteś naprawdę żenująco naiwna skoro lecisz na pierwszego, który z tobą gadał. Ale są jasne tego strony - dla faceta to istny wypas ma przed kim się i wyżalić i popisać, i nawet zaimponować kumplom, z czasem pewnie i umoczy sobie. A najlepsze jest to że jakkolwiek będzie się zachowywał i jakkolwiek ciebie wykorzystywał ty go będziesz tłumaczyć i bronić. W imię czego? Och! racja bo jesteś zakochana, nie ma zmiłuj wszak miłość i ślepota w parze idą. Zresztą co się produkować tutaj na zapas, sama musisz spróbować jak miło rękę w nocniczku trzymać i być frajerem.