Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka i gruba dziewczyna

Mam doła- jestem brzydka, gruba i głupia

Polecane posty

Gość sarupka
a używałaś colon c ?

Gość Iwona 33 Białystok
nie przejmuj się, ważne że masz pochwe, usta i odbyt, pomysl ile radosci moze dać facetowi.

jestem tak brzydka, ze żadnemu pewnie nawet nie stanie mam 22 lata a juz mam żylaki na nogach

znam 19-latkę, która miała operację na żylaki - a była ładna i chuda żadem argument :)

Gość aha i achh
ty przynajmniej jesteś wciąż młoda :O

żylaki bardzo szpecą, ale to tylko jedna moja wada oprócz tego jestem gruba- w ciągu ostatniego roku przytyłam trzydziesci kilo, robiłam badania , ale wyszły dobrze do tego jeszcze jestem głupia oblałam egzmin na studiach , a nie mam możliwosci poprawiac we wrześniu

to może dietka? a ze studiami co - powtarzanie roku czy warunek?

Gość kkkoooppp
zacznij nowe studia - może medycyna kirunek dietetyka albo flebologia - dobrze stawiasz diagnozy:) jesteś głupia- to fakt.

sama jeszcze nie wiem co ze studiami, musze isc do dziekana z prośbą o warunek wstyd mi normalnie

Ja w sierpniu zaczynam dietę cambridge :) 3 lata temu udało mi się w 2 tygodnie na niej zejść 13 kg :) Sama dla siebie, bo mojemu się podobam taka, jaka jestem :)

Przynajmniej masz solidne podstawy do dolai mozesz narzekac bez wyrzutow sumienia, czujac sie w pelni usprawiedliwiona. A tak serio, grubaski, wezcie sie za siebie, to akurat da sie zmienic. A studiow wszyscy konczyc nie musza, a wrecz nie powinni, bo na rynku pracy i tak dosc bezrobotnych absolwentow

Gość mam sporo do zrzucenia

Gość jakbys zyla w pn koreii nic by
cie to nie obchodzilo. Gruba, nie gruba. A ja mam piekna figure, jestem wysoka i co z tego jak mam rozstep na rozstepie, ze o krzywych zebach nie wspomne.Co prawda stdiuje ale co mi z tego...

Gość jakbys zyla w pn koreii nic by
zylaki tez mi sie zreszta robia, takze kochana zyj bo z roku na rok bedzie tylko gorzej:P Ja tam sie ciesze zyciem, ze deszcz pieknie pada. Ze wlasnie wrocilam z psem ze spaceru i za 5 minut wyciagne pieknie pachnace ciasto. Wlałam sobie winko, wlaczam za chwilke "samotnego mezczyzne", podrapie psa za uchem i zycie jest piekne:) W ogole nie mysle o tym kto mnie bedzie chcial. Co prawda jestem oczytana,inteligentna i jak mi wystarczy kasy to i bede wyksztalcona. Zamiast patrzec na to czego nie mam ciesze sie z tego co jest. Jakos sobie zycie ulozymy:) Jak cos polecam terapie szokowa- wolontariat w szpitalu, jak zobaczysz pieknych ludzi po operacjach gdzie odbyt przeniesli im do brzucha zaczniesz kochac kazda swoja faldke, ze o cellulicie nie wspomne. Czasami troszke smutno no ale :)