Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elaelalalala

MILSC JEST NA CHWILE CZY NA ZAWSZE, ONA PRZECHODZI CZY NIE.

Polecane posty

Milosc do partnerki partnera.. bywa czesto ze nie zawsze ta pierwsza dziewczyna czy chlopak zostaja ostatnim/om....

Gość truskawencjaaaa$
a nawet czesto tak jest

Miłość prawdziwa nie przechodzi, ale często jest tak, że kochamy nasze wobrażenie o kimś, podczas gdy ta osoba jest zupełnie inna :(

Gość poinformowany_
są różne definicje miłości i różne jej fazy, najbardziej czysta forma miłości to miłość matki do dziecka, te między kobietą a mężczyzną to namiętność, rywalizacja, wyrachowanie, niewierność i milon innych emocji, również pozytywnych, to nie jest nic trwałego

Prawdziwa miłość jest wieczna... Ludzie bardzzzzooo rzadko potrafią rozpoznać te prawdziwa a za to bardzo często mylą z zauroczeniem.

Gość truskawencjaaaa$
noo taka prawda ehhhh

Gość truskawencjaaaa$
a wierzycie ze mozna kogos pokochac bardziej niz te swoja 1sza milosc?

Gość truskawencjaaaa$
a ja wierze bo nei mozna zyc tym co juz nie wroci trzeba zyc dlej i sie otworzyc na nowo

tak sie zastanawiam nad tym wszystkim i moze jestem w bledzie ale milosc nastolatkow a tych np. po 23 roku zycia jest troche inna bo dojrzalsza... ???

Gość truskawencjaaaa$
hmm tych nastolatkow jest chyba bardziej tak hmm nie winna choc nie wiem mlodzi teraz sie nie szczypia za to starsi sa w stanie wiecej zrozumiec

Gość gfhjkl
co za bzdury wygadujecie, sięgnijcie po książkę 'psychologia miłości' tam jest wszystko jasno napisane. miłość ma różne fazy i nieuchronnie zmierza do końca, namiętność między 2 osobami kiedyś musi wygasnąć bo taka jest kolej rzeczy, nieważne czy nastąpi to po 5 latach czy po 25, czasem z miłości zostaje już tylko przyjaźń

Gość truskawencjaaaa$
mnie nie potrzeba zadnych ksiązek najlepsza ksiązke pisze samo zycie

Gość gfhjkl
tak taak dziecko drogie:D

Gość truskawencjaaaa$
nie bede sie sluchala glupich ksiazek bo zycie wszystko weryfikuje;]mow co chcesz mnie twoje zdanie nie robi^^

Gość truskawencjaaaa$
elaela msle ze to juz bardziej przyzwyczajenie do drugoej osoby przywykli do siebie co nei oznacza ze sie nie kochaja;)

Gość gfhjkl
to już jest tylko oznaką przyjaźni i przywiązania, chyba nie wydaje ci się że 70-cio letni dziadek pociąga fizycznie 70-letnią babcię i na odwrót

Gość gfhjkl
truskawencjo, a jak długo już jesteś z chłopakiem?

Waszym zdaniem Milosc zakazana jest taka??? hm np. osoba jest w zwiazku z partnerka, poznaje inna i twierdzi ze sie zakochal... ale nie chce ranic jej bo kazda kolejna milosc konczy sie tym samym czyli przyzwyczajeniem??? Co o tym sadzicie...

Gość truskawencjaaaa$
a to jakas spowiedz? nie bede ci mowila ile ze sowim jestem bo jeste dosyc dlugo mam swoje teorie i tyle a to co mowisz mnie nie interesuje tak trudno ci to zrozumiec to masz najwyrazniej proble z przyswajaniem informacji wspolczuje....

Gość ratata
ja juz chyba przestaje wierzyc w milosc ;/ u mnie zauroczenie trwa rok a potem mija

Gość truskawencjaaaa$
elaelaela kazdy jest inny i kazdy ma inne odczucia i hmm mysle ze ciezko jest tak odpowiedziec trzeba by bylo postawic sie lub byc w takiej sytuacji ja osobiscie w takiej nie bylam wiec hm ciezko mi stwierdzic

hm w moim przypadku to jest ta zakazana, i boje sie ze to nieprzejdzie...:-( ten brak ta tesknota za nim :-( boje sie ze nastepna osoba jesli bedzie, nie bede tak w stanie pokochac jak ostatniego... tego z ktorym nie moge byc...

Gość truskawencjaaaa$
mysle ze z czasem sie o tym przekonasz ze musisz tez sama dojsc do pewnych wnioskow przemyslec wszystkie za i przeciw na spokojnie:)

Gość truskawencjaaaa$
czasem omaga dojsc do niektorych wnioskow warto poscwiecic na takie przemyslenia troche czasu moze zrobic maly wyjazd samej lub z rodzina ale bez chlopaka i zdecydowac czego tak naprawde sie chce od zycia